Hlavní obsah

Adrenalinová akce doprovodí mezinárodní festival outdoorových filmů v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 27. září od 14 hodin vypukne ve venkovním i vnitřním areálu FORUM Nová Karolina akční, adrenalinová akce OUTDOOROVÁ OSTRAVA. Jde o největší doprovodný program Mezinárodního festivalu outdoorových filmů 2013, který bude zahájen 4. října.

Foto: Josef Zajíc

Outdoorová Ostrava: Mgr. Jiří Kráčalík, jednatel společnosti Outdoor Films

Článek

Po loňském úspěchu bude opět součástí Mezinárodního festivalu outdoorových filmů akce OUTDOOROVÁ OSTRAVA. Na programu bude řada sportovních a kulturních atrakcí pro dospělé a děti. Akce se uskuteční od 14 hodin v pátek 27. září ve vnitřních i venkovních prostorách obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina.

"V letošním roce jsme připravili lépe organizovaný program a více atrakcí. Mezi největší trháky bude patřit bezesporu závod v akrobatických skocích na lyžích a snowboardu, exhibice trojnásobného mistra světa v biketrialu Petra Krause, sportovní exhibice české reprezentace z Rožnova pod Radhoštěm ve skocích na trampolínách, start horkovzdušného balónu a samozřejmě lanová dráha z druhého do prvního patra OC FORUM Nová Karolina," uvedl Jiří Kráčalík, jednatel společnosti OUTDOOR FILMS, která je hlavním organizátorem Outdoorové Ostravy 2013.

V případě značně nepříznivého počasí budou některé aktivity převedeny do vnitřních prostor FORUM Nová Karolina.

Program venkovních prostor:

15.00 - 20.00 hodin - Horsefeathers Warm UP - Otevřený snowboardový a free ski závod na sněhu          

Pěvecké vystoupení zpěváků z hudební školy od 15.30 vždy v hodinovém intervalu

Biketrialová exhibice Petra Krause - 18.30 - 19.30

Goodfeel Trible - 18.50 Tanečně akrobatické vystoupení.

Program vnitřních prostor:

Trampolíny, skokové exhibice a skákání pro veřejnost (15.30, 16.30, 17.30, 18.30)

Bubenická show Kuby Kupčíka (17.00, 18.00)

Výstava extrémní fotografie - Vítel Ludvík (17,30)

Tarzanie - lanová dráha a překážky, Horolezecká stěna a další atrakce najdou zájemci ve vnitřních prostorách obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám