Hlavní obsah

4TET Jiřího Korna přilákal do Zlatého jablka davy fanoušků

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystoupení originálního vokálního uskupení čtyř mužů v černém nadchlo v sobotu návštěvníky Zlatého jablka ve Zlíně. Excelentní pěvecký výkon 4TETu přivedl v jednu chvíli do hlavní galerie snad všechny přítomné. Na své si během netradičního night shoppingu přišli ale nejen příznivci hudby.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Odpolední program potěšil hlavně děti. Kouzelník Hadaš společně s bublinovým klaunem a čarodějnicemi bavili malé návštěvníky až do chvíle, než se na pódiu začalo chystat vystoupení 4TETu. Ten už v 19. hodin uvedla moderátorka Gábina Partyšová, která se v zákulisí přiznala, že volný čas raději než nákupům věnuje malému synkovi.

O to víc si nákupní odpoledne a večer užívali ostatní návštěvníci centra, pro které byla připravena celá řada akcí v téměř 50 prodejnách obchodního centra.

Inspirací pro ty nerozhodné byla i módní přehlídka s aktuálními podzimními trendy.

V přestávkách mezi jednotlivými módními bloky se diváci mohli bavit u netradiční barmanské show Achima Šipla nebo u dech beroucího vystoupení v pole dance. Během něj se u tyče předvedly hned dvě tanečnice, jejichž náročně vystoupení ocenilo celé Zlaté jablko bouřlivým potleskem.  

Pro milovníky gastronomických požitků vařili v restauraci TamTam šéfkuchaři Miroslav Husák a Stanislav Zukal, kteří předvedli své umění a připravili hostům menu s vynikající kachní paštikou, dýňovou polévkou a kančím masem.

Ochutnat bylo možné i něco z barmanské molekulární mixologie nebo si nechat od sommeliéra představit doutníky světových značek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám