Hlavní obsah

1. FK Příbram chce vyprodat stadion, přijede mistrovská Viktoria Plzeň

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový klub 1.FK Příbram přichystal akci na utkání s Viktorií Plzeň, v rámci které by chtěl vyprodat Energon Arénu. Pobízí všechny obyvatele Příbrami a okolí k tomu, aby se přišli podívat na zápas a fandit domácímu týmu.

Foto: Jitka Doubravová

Fanoušci s fotbalisty 1.FK Příbram na konci sezony

Článek

V neděli 13. září od 18:30 přivítají příbramští fotbalisté v Energon Aréně, která má kapacitu 9100 diváků, mistra minulé sezony Synot ligy, Viktorii Plzeň. Už jen samotný zápas je velké lákadlo, ale příbramský klub si přichystal také další zajímavé akce.

Ženy a děti budou mít vstup na toto utkání zdarma. Další atrakcí pro fanoušky bude určitě rozlučka s kariérou s Lukášem Pleškem, který v mužstvu Marily Příbram a později 1.FK Příbram odehrál spousty zápasů.

Do Energon Arény přicestuje plzeňské mužstvo již s novým trenérem Karlem Krejčím, který je pro příbramské publikum také známou tváří, jelikož v klubu hrál i trénoval. Fanoušci si mohou od středy zakoupit lístky i v předprodeji a to v prodejnách Dami, které jsou v Tescu, v Albertu a v Pražské ulici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám