Hlavní obsah

Vánoční večírek si užijte ve velkém stylu, sametu a třpytu se nevyhýbejte

Novinky, Eva Dvořáková

Blížící se doba Vánoc přímo vybízí ke konání tradičních vánočních firemních večírků. V některých firmách si na ně potrpí, jinde jde spíše o přátelskou sešlost.

Tipy, v čem na večírek, od návrhářek teplákové módy Petry Hušpauerové z appart, Aleny Wilson, odbornice na společenské šaty a stylistky Marie FleglovéVideo: Novinky

 
Článek

V každém případě rozhodně platí, že je vhodné se na tuto příležitost obléci spíše do společenského outfitu. Samozřejmě tedy v případě, že není předepsaný jiný dress code, anebo ještě lépe tematický kostým.

Sexy v sametu

Sametem rozhodně nešlápnete vedle. Hebký sametový povrch s odlesky se opět začal používat především u malých černých šatů a společenských koktejlek. Na vánoční večírek je skvělou volbou především proto, že jde o materiál, který zahřeje. Pro zimomřivé ženy je tedy ideální v podobě šatů po kolena s dlouhými rukávy.

Modré šaty s kovovým odleskem dolaďte stříbrnými doplňky, zlatá barva by mohla působit lacině a nevkusně. Doplňky stačí obyčejné černé, v kombinaci s modrým sametem si budou rozumět nejvíce. Nepřehánějte to ani s líčením, k výrazným šatům zvolte nude odstíny.

Foto: Archiv firem

Prstýnek s mašlí, Brosway, 670 Kč. Lak na nehty, Dermacol, 99 Kč. Lodičky, Humanic, 499 Kč. Kabelka, Aldo, 1599 Kč. Šaty, H&M, 799 Kč. Lesk na rty, xx Kč. Řasenka pro maximální objem, 229 Kč. Náušnice, Brosway, 1090 Kč.

Trendy kalhoty

Elegance v podobě kalhot? Rozhodně není vyloučena. Vezměte si na pomoc kalhoty cigaretového střihu v třpytivé světle růžové látce, dolaďte je místo černé andělsky bílou a krémovými odstíny. Skvěle poslouží obyčejná bílá halenka, nebo jednoduchá kancelářská košile, která rozhodně patří k základům šatníku.

Dále laďte například pomocí chlupaté vesty a zajímavými kotníkovými kozačkami s kontrastním podpatkem. Na rameno zavěste větší kabelku. Co se týče doplňků, klidně držte barevnou linii, tedy světle růžovou. Růžové perly se hodí jak na všední nošení, tak i na slavnostní událost.

Foto: Archiv firem

Košile, Lidex, 899 Kč. Kabelka, Mango, 599 Kč. Náušnice, KLenotnictví Rýdl, 9890 Kč. Prsten, Kĺenotnictví Rýdl, 6980 Kč. Boty, Zara, 1999 Kč. Vesta, Orsay, 1399 Kč. Kalhoty, Topshop, cca 1400 Kč.

Výrazné prvky

Většina žen na večírky nosí převážně černou barvu, občas obohacenou o nějaký doplněk. Vybočte z davu. K černému tvarujícímu body oblékněte pestře růžovou sukni, na holý dekolt nechte spadat náhrdelník spojený čtyřmi řetízky.

K výrazné fuchsiové zvolte parťáka v podobě nádherně modré malé kabelky, holá ramena zahalte delším sakem se saténovými lemy. Celek dolaďte vysokými kozačkami bez podpatku a vojenským, dvěma řadami knoflíků zdobeným kabátem.

Foto: Archiv firem

Kozačky, CCC, 899 Kč. Body, H&M, 799 Kč. Sukně, Reserved, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, H&M, 249 Kč. Kabát, F&F, 1399 Kč. Sako, Mohito, info o ceně v obchodě. Kabelka, Lusha, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám