Hlavní obsah

Sexy dárky pod stromeček, které zpestří milování

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte si rady, čím překvapit svého partnera či partnerku pod stromečkem? Proč třeba nezkusit něco, z čeho můžete mít užitek a radost oba dva? Erotické pomůcky dokážou obohatit i zpestřit sexuální život každého a k sexu jako takovému prostě patří. A kdy jindy se mají plnit tajné sny než právě o Vánocích?

Foto: Profimedia.cz

Erotické pomůcky dokážou dát sexuálním hrátkám zcela jiný rozměr.

Článek

Erotické pomůcky dokážou dát sexuálním hrátkám zcela jiný rozměr a o to u většiny párů jde. Zpestřit si a obohatit milování, které pak může být nejen mnohem zábavnější, ale i více vzrušivé.

V každém případě by se nikdo k těmto hrátkám neměl nutit. Pokud to je ženě či muži nepříjemné, je lepší od hračky upustit. Ale i sex může být o kompromisech a záleží na každém z nás, jak se s tím vyrovná.

Připravili jsme pro vás přehled nejzajímavějších novinek na trhu, abyste se dokázali při návštěvě v sexshopech lépe zorientovat. Ne všechny pomůcky působí vulgárně, v současné době i většina výrobců hledí na design a kvalitu propracování.

Foto: LELO

Elegantní silikon, křivky, je inovativní. Co dělá Lelo Sona jinou než ostatní erotické pomůcky? Sonické vlny, které vznikají v jejích „ústech“ jdou hlouběji a stimulují celou síť nervů v klitorisu, nejen viditelnou část. Cena od 3337 Kč

Foto: archív firmy

Boom Hiball – chytré kuličky. Pod povrchem menší kuličky jsou citlivé snímače tlaku. Spodní kulička funguje jako výkonný vibrátor. Lze ovládat pomocí mobilu.

Foto: archív firmy

Kovová pouta Chained Love, se zámky a řetízkem - Každá vaše akce vyvolá vzrušující reakci, ať už budete pánem situace vy nebo váš partner. Společné hrátky budou plné elektrizujícího napětí, které si užijete oba, 599 Kč

Foto: archív firmy

Šimrátko červený tetřev - Erotické šimrátko z jemných pírek a chmýří na dlouhé rukojeti. Velmi jemné a příjemné na dotek, taky super na lechtání, šimrání a dráždění, 269 Kč

Foto: archív firmy

Důtky kožené 50 cm, bičík - Kožené třásně při dopadu na tělo trestaného zanechávají lehké stopy – záleží na síly rány, 499 Kč

Foto: archív firmy

Masážní vibrátor Moonlight. Užijte si s partnerem intenzivnější hrátky pomocí masážní hlavice. Pulzními vibracemi doplněnými barvami se dostanete do vzrušující nálady, která vám přinese nezapomenutelný orgasmus, 1999 Kč.

Foto: archív firmy

Obsessive Sexy – parfém s feromony. Neodolatelná vůně orientálního dřeva a marockého jasmínu, která se bude rozléhat po celé ulici. Pánové na vás nechají oči a dámy budou žárlit, 999 Kč.

Foto: archív firmy

Partnerský vibrátor We-Vibe Sync - s dálkovým ovládáním i přes mobil. Dva výkonné vibrační motory pro dráždění klitorisu a bodu G současně dovedou ženu k orgasmu při společném sexu s partnerem. I žena při masturbaci s ním zažije mnohé, 390 Kč.

Foto: archív firmy

Penis ring se postará o kvalitu vašeho sexu, prodlouží jeho trvání, zlepší erekci a pocit mužnosti. Vibrující zajíček s každým pohybem podráždí jemný klitoris partnerky, má také masážní hroty, které dráždí nejcitlivější místo v ženském těle, 329 Kč.

Foto: archív firmy

Bijoux Indiscrets - Za Za Zu Feather Handcuffs - jemná pouta z peříček, 388 Kč

Foto: archív firmy

Ovo - W1 - minivibrátor - disponuje nádherně minimalistickým tělem, které je velice ladně tvarované, 518 Kč.

Foto: archív firmy

Diskrétní vibrátor ve tvaru rtěnky pro stimulaci intimních míst. Můžete mít vždy s sebou. Nikdo se nedomyslí, jaký je jeho účel. Udělejte si radost tímto diskrétním dárkem a dopřávejte si rozkoše bez jakéhokoli omezování, 269 Kč.

Foto: archív firmy

Originální body ze sortimentu značky Allure je v kombinaci svůdné průhledné síťoviny a materiálu wetlook. S nápadným výstřihem, ozdobnými pásky a elastickým límcem. Vzadu body vypadá jako top a kalhotky string, 499 Kč.

Foto: archív firmy

Sexy kostým Emergency dress + stetoskop - Obsessive - Set je přesně na míru šitý pro všechny nezbedné ženy a dívky, které mají odvahu realizovat všechny své fantazie, 1629 Kč

Foto: archív firmy

Albi Nikdy neříkej nikdy - s erotickou hrou si okořeníte vášnivé chvíle, připomenete si vzrušující zážitky a odvážete se při plnění fantazií. 160 karet s úkoly a tipy na vášnivé chvilky s erotickými hračkami, jídlem, hraním rolí atd., 449 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám