Hlavní obsah

Pod jmelím by se podle žen nejlépe vyjímal Brad Pitt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Líbání pod jmelím je tradiční vánoční zvyk v mnoha zemích a jeho naplňování je jistě příjemnější, je-li náš partner či partnerka alespoň trochu dle našich představ. A což teprve když je to známá osobnost. Kdyby ženy měly tu možnost, většina z nich by si přála polibek od Brada Pitta nebo Santa Clause.

Foto: Profimedia.cz

Spousta žen závidí Angelině polibek pod jmelím.

Článek

V rozsáhlém celosvětovém vánočním průzkumu byly ženy celého světa dotazovány, se kterou celebritou by se chtěly líbat pod kouzelným vánočním jmelím. A s kterým nejmilovanějším člověkem by rády strávily vánoční svátky.

V průzkumu, kterého se zúčastnilo více než tři tisíce žen ze všech kontinentů, s přehledem zvítězil uhlazený krasavec Brad Pitt. Právě s ním by se ženy nejraději chtěly slavnostně políbit pod vánočním jmelím.

Orlando a Justin na dalších místech

Druhé místo zaujal Orlando Bloom a třetí zpěvák Justin Timberlake. "Všichni tři pánové jsou šťastně zamilovaní, takže ženy nemají téměř žádnou šanci, aby některého z nich urvaly pro sebe," uvedl jeden z organizátorů vánočního průzkumu. Ale co není, může být.

Reklama

Související témata:

Související články

Karafy na olej - dejte sbohem nevzhledným lahvím

Pěkná karafa s kořením v oleji je krásnou kuchyňskou dekorací. Pořídit si pěknou karafu na olej a dát sbohem nevzhledným lahvím s etiketou, ve kterých si olej...

Prahu zasáhla vánoční nákupní horečka

Globální finanční krize se, jak se zdá při pohledu na předvánoční nákupní šílenství, které v těchto dnech ovládlo Prahu, Čechům zatím vyhýbá. Nebo si její...

Výběr článků

Načítám