Hlavní obsah

Olga Lounová: Ne všechny dárky jsou překvapením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Olga Lounová tráví Vánoce nejen se svými nejbližšími, ale i s širší rodinou. Na chalupě se jich schází okolo dvanácti, a hodně je proto i dárků, které si mezi sebou vymění. Nápad setkávat se ve více lidech přišel od zpěvaččiny maminky.

Olga Lounová tráví Vánoce s celou rodinouVideo: Novinky

 
Článek

„Scházíme se každý rok, jsme tam s babičkami, tetami, takže je nás tam, řekla bych, kolem dvanácti, čtrnácti,“ přibližuje Lounová rodinnou tradici.

Dárky si vzájemně dávají, ale jejich počet už v porovnání s předchozími roky zredukovali, a tak obdarovává každý každého jen jedním. „Stejně jich je hodně. Mně se líbí naše tradice, kdy si je rozdáme, každý má před sebou svoji hromádku a pak postupně rozbalujeme a koukáme na reakce ostatních,“ popisuje průběh nadílky zpěvačka a dodává, že nejlepší je právě sledování reakcí příbuzných.

Ačkoli připouští, že některá radost může být i lehce předstíraná, většinou si Ježíšek nechá napsat dopis, takže zdaleka ne všechny dárky jsou překvapením, některé jsou i „očekávané nebo doufané“.

Alena Mihulová: Novoročními předsevzetími se netýrám

Vánoce

Na Staroměstském náměstí v Praze se rozsvítil vánoční strom, zdobí jej osm kilometrů světelných řetězů

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám