Hlavní obsah

Oblečení s vánoční tematikou pro celou rodinu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční svátky se kvapem blíží a ve shonu a stresu mnoho lidí zapomíná myslet na to, v čem zasednou ke sváteční tabuli. V mnoha rodinách je totiž zvykem Štědrý den oslavit doopravdy svátečně. A nezapomíná se ani na ty nejmenší.

Foto: Profimedia.cz

Štědrý den většina rodin slaví ve svátečním oblečení.

Článek

Ve sváteční čas jdou všechna módní pravidla stranou. Čas klidu a míru nabádá k tomu, abychom si oblékli to, co je nám příjemné a cítíme se v tom dobře.

Proto se nebojte kombinovat svetry s vánoční tematikou s klasickými kalhotami nebo tylovou sukní. Fantazii se v tomto případě žádné módní meze nekladou.

Pro miminka

V dnešní době se myslí i na ty nejmenší. Na internetu i v kamenných obchodech jim můžete pořídit roztomilé tematické oblečky, nebo slavnostní bodýčka s kravatou či kšandami.

Foto: Archiv firmy

Pro nejmenší. Vlevo vánoční šaty velikost 92/98, vpravo vánoční overal velikost 104/110. Obojí Bonprix, 399 za kus.

Foto: Archiv firmy

Pyžamo, 239 Kč. Bryndák, 79 Kč. Ponožky, 109 Kč. 4ervené bačkory, 189 Kč. Vše F&F.

Foto: Archiv firmy

Body s kšandami a motýlkem, 349 Kč. Plyšové botičky, 179 Kč. Body s vestou a motýlkem, 399 Kč. Vše Lindex.

Chlapci do 10 let

Roztomile budou vypadat malí kluci, kteří mohou obléknout tričko s oblíbenou kreslenou postavičkou, anebo elegantní košili s kravatou.

Foto: Archiv firmy

KOšile s kravatou, vel. 92-140, 399 Kč. Kostkovaná košile, vel 92-140, 349 Kč. Tričko, vel. 92-140, 299 Kč. Vše H&M.

Holčičky do 10 let

Parádivé malé slečny, které milují sukýnky a šaty, jistě najdou zalíbení v elegantních dětských modelech. I pro ně je připravena široká škála pohádkových postaviček, od Mimoňů po postavičky z filmu Ledové království.

Foto: Archiv firmy

Šaty se sobem, 439 Kč. Červený svetr s puntíky, 439 Kč. Pyžamo, 369 Kč. Vše F&F.

Chlapci

S trochou důvtipu teenager svolí ke slavnostnímu flitrovanému blejzru v kombinaci s efektním motýlkem. Pokud mu legrace není cizí, jistě ocení vánoční zpívající papuče.

Foto: Archiv firem

Třpytivý blazer, Zara, 3299 Kč. Motýlek, Zara, 499 Kč. Zpívající papuče, Tchibo, 399 Kč.

Dívky

Dospívající dívky se rády parádí a od určitého věku si svůj šatník rády řídí podle svých představ. Kombinací nádherné tylové sukně v kovově stříbrné barvě, červeného svetru, zateplených papučí s jeleny a nádherné zlaté čelenky ale rozhodně nepohrdne žádná z nich.

Foto: Archiv firem

Papuče, Asos, cca 376 Kč. Svetr s jelenem, H&M, 599 Kč. Čelenka s květinami, H&M, 299 Kč. Stříbrně šedá tylová sukně s mašlí, La Petite Suzette, 2190 Kč.

Muži

Na slavnostní večer váš muž jistě ocení klasickou bílou košili slim fitového střihu společně se saténovou kravatou. Krásně k nim bude ladit semišové červené sako a chinos kalhoty. Pokud si v rodině potrpíte i na sváteční obuv, volte lakované boty.

Foto: Archiv firmy

Boty, F&F, 1199 Kč. Košile, H&M, 899 Kč. Kravata, H&M, 299 Kč. Sako, Zara, 3299 Kč. Kalhoty, Zara, 999 Kč.

Ženy

K sváteční příležitosti se oblečte do zlaté. Kombinujte bílou košili s černou sukní do pasu se zlatými dinosaury, zlatými lodičkami a třpytivým psaníčkem. Vlasy vyčešte do drdolu a nehty nalakujte krásným svátečním červeným lakem a nezapomeňte ani na karmínově rudé rty.

Foto: Archiv firem

Psaníčko, Tamsin London, 960 Kč. Lodičky, Bonprix, 799 Kč. Sukně, Lindex, 899 Kč. Rtěnka, Avon, 239 Kč. Lak na nehty se třpytkami, Avon, 159 Kč. Košile, Lindex, 999 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám