Hlavní obsah

Nejžádanějším vánočním dárkem u dětí v Londýně je fialový robot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Už nastal čas, aby děti začaly přemýšlet, co napíšou do svých dopisů Ježíškovi. My rodiče díky nim máme možnost si udělat aspoň o trochu jasnější představu o tom, co si naše ratolesti přejí pod stromeček.

Foto: Profimedia.cz

Co dát dětem pod stromeček?

Článek

Inspirací by mohl být seznam hitů, vydaný britským obchodním řetězcem Tesco v Londýně. Jejich absolutním favoritem je robot Fijit. Druhé místo obsadil dětský fotoaparát Kidizoom Twist a na třetím se umístil psí park Barbie.

Robot fialové barvy z hladkého plastu dokáže tančit a mluvit s dětmi o tom, co bude v televizi. Zatím je fialová příšerka s tykadly a modrýma očima k dostání v anglicky mluvící verzi. „Tohle bude tento rok zcela jistě naprostou jedničkou mezi dárky, které děti budou chtít mít,“ potvrzuje nákupčí Teska John Stanhope.

Děti rozhodně nemají rády tzv. měkké dárky. Svetrem, ponožkami a spodním prádlem je určitě Ježíšek nepotěší. Mezi dárky existují stálice, kterými nic nezkazíme. Ať už jsou to knihy, stavebnice, didaktické, elektronické a dřevěné hračky, nebo společenské hry.

Stavebnice Lego mají v lásce holčičky i kluci.

Malým slečnám rozzáří oči panenky všech druhů.

Kluci mají rádi auta a různé hry.

Společenské hry, kterých se mohou zúčastnit všichni z rodiny i přátelé, také určitě udělají radost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám