Hlavní obsah

Na krkonošské Stezce korunami stromů čeká čertovské a andělské překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chřestění řetězů, andělské zvonění i laskavá slova Mikulášova mají v kulisách zimní lesní pohádky výjimečnou atmosféru. Vezměte děti či vnoučata a vypravte se za ní na Stezku korunami stromů Krkonoše. Zdejší tým si pro malé i velké na 2. prosince připravil mnohá mikulášská překvapení.

Foto: Stezka korunami stromů

Čerti na krkonošské Stezce korunami stromů

Článek

Stezka korunami stromů Krkonoše se nachází na okraji Janských Lázní v Krkonoších. Jedná se o zážitkovou a naučnou stezku v celkové délce 1 511 metrů, která je zakončena výstupem na 45 metrů vysokou vyhlídkovou věž.

V sobotu 2. prosince celá stezka ožije přítomností maskovaných čertů, kteří dodají procházce do korun stromů nádech tajemna v rakouském stylu.

Akci bude provázet i sám Mikuláš, který netrpělivě očekává tvůrčí nadání přítomných dětí, potěšit ho mohou krátkou básničkou nebo písničkou. Nebude chybět ani anděl, jenž návštěvníky ochrání před nezbednými čerty.

Zúčastněné děti, ať už jsou čilé jako samotní pekelníci, nebo zlaté jako andělé, dostanou od Mikuláše sladkou odměnu. Na pekelnou cestu je pro dospělé připraven domácí borůvkový likér a pro děti a řidiče i nealkoholický borůvkový horký nápoj. Stezka se svým návštěvníkům otevře již v 10:00 a ukončení mikulášského dne proběhne v 16:00.

Světelný park v Českých Budějovicích zdobí 300 tisíc led žárovek

Vánoce

Do pražského Klementina se po 100 letech vrátila výstava betlémů. Nechybí Voskovec, Werich ani golem

Vánoce

Může se vám hodit na Firmy.cz: Stezka korunami stromů Krkonoše

Reklama

Výběr článků

Načítám