Hlavní obsah

Modelka Tereza Maxová ráda k Vánocům dostává knihy. Sama také jednu napsala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topmodelka Tereza Maxová je velká čtenářka. Nejvíc prý četla v dobách, kdy hodně cestovala a v letadlech se ještě nedaly pustit filmy. A také si psala deníky. I díky nim vytvořila vlastní knihu, kterou stihla vydat ještě před Vánocemi. Sama k nim také ráda knihy dostává.

Jak bude trávit Vánoce Tereza Maxová?Video: Novinky

 
Článek

Modelka Tereza Maxová stihla těsně před Vánocemi vydat svůj životopis. „Snad potěší čtenáře, kteří jej dostanou pod stromeček. Dala jsem si s tím práci nejen já, ale i výborná novinářka Veronika Bednářová a Zuzana Lednická, která měla na starosti obrazovou část. Dávaly jsme to dohromady pět měsíců,” vyprávěla Tereza na křtu výpravné publikace nejen o světě modelingu, ale i o jejím soukromém životě.

Knihy sama ráda rozdává i dostává. „Letos máme to štěstí, že nám Alena Mornštajnová napsala krásnou knížku Teribear aneb Tajemství modré krabice, která už brzy vyjde. Takže jsem chtěla objevit i ji. Už čtu její třetí knížku, kterou jsem dostala v srpnu k narozeninám. Tak doufám, že na Vánoce dostanu nějaké další čtení,” těší se.

Terezie Sverdlinová: Dětem je nejlépe doma, pokud je to pro ně bezpečné místo

Styl

K četbě se snažila vést i svoje tři děti. „Sice čtou, ale spíš na elektronických čtečkách, což myslím není úplně dobře. Podle mě je důležité otáčet ty stránky, je to větší zážitek. Čtou tak nějak přiměřeně. Já taky nerada četla povinnou četbu, ale člověk k tomu dojde, když je starší,” míní.

A co by si modelka sama k Vánocům přála? „Hlavně zdraví pro všechny, co mám kolem sebe. Přála bych si klid, rodinnou pohodu. Dárky nepotřebuju, myslím, že naše rodina má úplně všechno. Takže jen to, abychom byli společně a bylo nám dobře,” svěřila se Tereza, která bude s rodinou trávit Vánoce nejdříve na horách v Rakousku a poté v sídle Kaplankaya v Turecku.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám