Hlavní obsah

Mick Jagger k Vánocům nic nedostal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starosti dělá svým dětem Mick Jagger. Nikdy nevědí, co mu mají dát pod stromeček. V Anglii se dárečky rozbalují na Boží hod ráno a letos na Micka prý žádné překvapení nečekalo. Jeho blízcí totiž nákupy pro něj vzdali. Žádné z jeho sedmi dětí nevědělo, co mu dát. Protože má prý všechno.

Foto: Profimedia.cz

Mick Jagger

Článek

Dcera frontmana skupiny Rolling Stones Jade Jaggerová si postěžovala, že vymýšlet dárky pro otce je téměř nemožné. A stejně to vidí i její nevlastní sestry.

„Lizzy žije v Londýně a Georgia May si zde staví dům… Mluvíme o našich kariérách, kam směřujeme, a o našich domech, a jak je těžké vymyslet nějaký dárek k Vánocům pro Micka,“ postěžovala si Jade s tím, že jsou si s nevlastními sestrami velmi blízké a všechny řeší podobné problémy. Na vysvětlenou, Jagger má sedm potomků, každého s jinou ženou.

„Táta je ale úžasný v tom, jak dokáže naši rodinu držet pohromadě a pořádat velmi důležité rodinné události – vánoční večírky, narozeninové oslavy. Budeme letos spolu trávit také Silvestra, skoro celá rodina,“ dodala dvaačtyřicetiletá návrhářka šperků Jade Jaggerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se slaví Vánoce ve světě

Vánoce jsou svátky uznávanými téměř po celém světě. Každá země má ale své tradice, dárky tak nejsou nadělovány v jednotný den a stejnou postavou. Jak to tedy...

Výběr článků

Načítám