Hlavní obsah

Lucie Šafářová si po konci tenisové kariéry konečně dopřává na Vánoce cukroví

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá světová tenisová jednička ve čtyřhře Lucie Šafářová si teprve po konci kariéry více užívá vánoční svátky. Coby tenistka vždy už 25. prosince odlétala na turnaje.

Jak stráví letos Vánoce Lucie Šafářová? Video: Novinky

 
Článek

„Měla jsem každý rok v prosinci přípravu na Floridě, pak jsem se rychle vracela jen na chvíli na Vánoce domů, 25. prosince už jsem ale zase odlétala na turnaje,” řekla Novinkám Šafářová, která se musela držet i v jídle.

„Kapra jsem si dala, ale cukroví jen minimálně. O to víc je teď příjemné, že si Vánoce můžu užít se vším všudy,” popsala.

Vánoční recepty na cukroví, vaječný koňak a vánočku od Ivety Fabešové

Vánoce

Vánoce bude trávit jako každoročně v rodném Brně. K její rodině se přidá i manžel Tomáš Plekanec, dcera Leontýnka a Plekancova maminka Květa.

„Loni jsme měli kluky (syny Tomáše Plekance z manželství s Lucií Vondráčkovou, pozn. red.), letos je má druhá Lucie, bude nás tak o dva méně. Dodržujeme tradice, zpíváme koledy, bude kapr s bramborovým salátem, těším se moc,” prozradila bývalá tenisová hvězda.

Bramborový salát – recepty na nejoblíbenější a také netradiční variace

Vánoce

Nyní ji čeká nakupování dárků. „Letos ještě nic nemám, už bych měla pomalu začít, ať to nehoním na poslední chvíli. Předvymyšlené už dárky pro dceru mám, má teď princeznovské období, doplňků je v dnešní době hodně, vyřádíme se,” dodala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám