Hlavní obsah

Lucie Borhyová: Vánoce s dětmi prožívám trojnásobně

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Lucie Borhyová je na Vánoce dokonale připravená, i výzdobu už má hotovou. „Vánoce jsem vždy milovala, i adventní období. S dětmi je to ještě intenzivnější, prožívám to trojnásobně,” řekla Novinkám Lucie, která je maminkou syna Lucase a dcery Lindy.

Foto: Petr Horník, Právo

Moderátorka se těší na svátky s rodinou.

Článek

Vánoční atmosféra sálá z domu Borhyové od první adventní neděle, kdy moderátorka vyzdobila dům.

„Sama jsem vyráběla i adventní věnec. Opravdu to miluju. Byli jsme se podívat na stromeček na Staromák a celá rodina jsme se sešli na zapalování věnce. Měli jsme punč, svařák, vánoční čaj, vyloženě si to užíváme," prozradila.

Štědrý den bude celá rodina trávit u Lucie doma. „Sejdeme se komplet všichni, babička, děda, rodiče, brácha, děti. Poslední roky se scházíme u mě především kvůli dětem, aby si to Lucas s Linduškou mohli užít a v noci nemuseli do vymrzlého auta a přejíždět,” uvedla.

Během Vánoc Lucie vůbec neřeší kila a dopřává si. „Jídlo miluju, hlavně cukroví. Pak to začnu řešit až na jaře, kdy už člověk začne přemýšlet, že půjde do plavek," smála se moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám