Hlavní obsah

Kristina Kloubková ráda dodržuje vánoční tradice

Moderátorka Kristina Kloubková se na Vánoce každý rok těší. S rodinou a malou dcerkou dodržuje hned několik tradic, k tomu den před Štědrým dnem slaví narozeniny.

Kristina Kloubková a její VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Miluji Vánoce, jedinou skvrnkou na nich je, že mám 23. prosince narozeniny. Ty se mnou nikdy nechce nikdo slavit, nikdo mi nechce dát dort, až v posledních letech mě přátelé vyslyšeli,“ svěřila se moderátorka, kterou jsme potkali na tiskové konferenci televize Nova.

Stromek se u moderátorky s předstihem sice nezdobí, adventní věnec pro letošní rok už ale má. „Máme adventní věnec, který vyráběla sama Jasmínka,“ svěřila se Kristina, která miluje tradice. Bez některých by si Vánoce dokonce nedovedla představit.

„Jsem tradiční, až Jasmínka bude velká, tak budeme určitě házet botou, to mě vždy bavilo. Musíme být všichni u stolu, dávám kolem židlí provaz, nikdo nesmí vstát, na to jsem háklivá,“ řekla se smíchem blondýnka, která má na štědrovečerním stole tradičně rybu a bramborový salát.

Tradice líbání pod jmelím

Vánoce

„Co se týče jídla, tak máme klasiku. Domácí bramborový salát, kapra, řízky děláme málo. Polévku dělám hráškovou, když byla Jasmínka ještě malá, tak jsem dělala hráškovou a už je to tradicí. Zdobíme stůl ovocem pro hojnost a také pro strýčka Příhodu, kdyby někdo přišel. Dáváme peníze pod talíře a rozkrajujeme jablíčka,“ dodala moderátorka.

Zpěvák David Deyl s rodinou na Štědrý večer nejdříve rozbalí dárky, teprve pak večeří

Vánoce

Lilia Khousnoutdinova s mužem na Vánoce praktikují udržitelnost, pak uletí na Island

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám