Hlavní obsah

Dojemná vánoční reklama si opět získává miliony lidí po celém světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční reklama britského obchodního domu John Lewis patří každým rokem mezi nejočekávanější události roku, jež oficiálně zahajují vánoční čas. Promyšlený hřejivý příběh a ikonická hudba útočí na city úplně všech. Letos se zaměřuje na oslavu přátelství a také na radost, jež provází mnoho lidí, kteří poprvé zažili Vánoce.

Nečekaný host - John Lewis & Partners zveřejnili letošní vánoční reklamuVideo: John Lewis

 
Článek

Vánoční reklama Neočekávaný host vypráví příběh 14letého chlapce Nathana, který cestou ze školy zahlédl na obloze zajímavé blikající světlo padající do lesa. Rozhodne se ho jít hledat a narazí přitom na Skye, vesmírnou cestovatelku, jejíž loď havarovala.

Nathan se ji rozhodne oslovit a na svůj vánoční svetr si přidá hvězdu, aby zrcadlil její oblečení. Přes prvotní obavy se z nich stanou přátelé a Nathan ukazuje Skye, jak moc vzrušující mohou být přípravy na Vánoce.

Dává jí ochutnat cukroví a ozdobí i stromek poblíž spadlého stroje, společně se pak dívají na vánoční filmy a hrají si na sněhu.

Vánoční reklamy, které opět nenechají jedno oko suché

Vánoce

Nevyhnutelné se ale brzy stává realitou, Skye opraví svou loď a chystá se na návrat domů. Nathan se tak musí se svou kamarádkou rozloučit, a jak jinak, než že jí ukáže poslední vánoční tradici. Daruje Skye stejný vánoční svetr, který měl na sobě, když se poprvé setkali.

Skye, než se svou lodí opustí Zemi, nechává za sebou třpytící se hvězdu na vánočním stromečku, který spolu ozdobili.

Anketa

Líbí se vám letošní reklama tohoto obchodního domu?
Ano, jako vždy je skvělá
9,3 %
Ano, ale ty předchozí byly hezčí
1,8 %
Ne, je to nuda
3,9 %
Ne, jiné značky mají mnohem lepší
2,3 %
Ne, na Zlaté prasátko od Kofoly nic nemá
82,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12080 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám