Hlavní obsah

Děčínská zoo otevře své brány na Štědrý den zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Štědrý den bude zoologická zahrada v severočeském Děčíně-Pastýřské stěně pro všechny návštěvníky zpřístupněna zcela zdarma. Je to vítaná příležitost pro rodiny, které už budou hotovy s vánočními přípravami, nebo pro tatínky s dětmi, aby vyklidili „domácí pole“ maminkám finišujícím s chystáním slavnostní večeře a zdobením stromku.

Článek

„Od 19. až do 31. prosince od osmi do šestnácti hodin mohou lidé na recepci nosit zvířátkům vánoční dárky - ovoce, zeleninu, tvrdé pečivo, ořechy a další mňamky. Dítě, které donese přání pro naše zvířátka, obdrží padesátiprocentní slevu na vstupence,“ vysvětluje Alena Houšková z děčínské zoo.

Zvířecí jídelníček se podle jejích slov během Vánoc nemění. „Po svátcích některým z nich zpestřujeme jídelníček pečlivě odstrojenými vánočními stromky nebo těmi, které nestihli prodejci prodat,“ dodává Houšková.

Jako každý rok, i tentokrát ozdobí děčínskou zoo dřevěný betlém, do „vánočna“ se převlékne i recepce a výzdobu v podobě stylizovaných truhlíků dostanou okna správní budovy. Před expozicí medvědů grizzly bude stát vánoční strom s přírodními ozdobami.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám