Hlavní obsah

Chantal Poullain: Miluji světýlka, vánoční vůně a všechny ty vánoční kýče

Herečka Chantal Poullain zatím neměla na shánění dárků čas. Připravovala nový kalendář své nadace Archa Chantal, která se stará o zútulnění dětských psychiatrických oddělení v nemocnicích. „Chtěli bychom, když už děti musí v nemocnici být, aby se tam cítily co nejpříjemněji. I o Vánocích,“ vysvětluje.

Chantal Poullain je ve vánoční výzdobě velmi pečlivá.Video: Novinky

 
Článek

„Teď přijde čas na moji domácnost. Miluji světýlka, vánoční vůně a všechny ty vánoční kýče. Jsem ve výzdobě pečlivá,“ svěřila se herečka, která miluje design, byt má překrásný a v tomto duchu se nesou i její vlastní vánoční přání.

„Nepotřebuji nic. Ale když už, tak nějaký obraz, sochu anebo krásný dopis,“ míní Chantal, která zve k vánoční tabuli celou rodinu včetně svého bývalého manžela Bolka Polívky.

„Dárky kupuji vždy na poslední chvíli. A rozhodně to nepřeháním. Nákupy nesnáším, všichni jsme dospělí. Možná, až přibude vnoučátko, bude to jiné,“ těší se, až ji její syn Vladimír Polívka udělá babičkou.

Pokud jde o vaření, k české kuchyni nepřilnula, takže klasický kapr a bramborový salát budou u stolu chybět. Nevaří ale ani vánoční francouzskou kuchyni.

„Vytvořila jsem si svoje vlastní tradiční jídla. Na Štědrý den dělám mořské plody a další den kachnu na medu podle receptu z jižní Francie,“ prozradila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám