Hlavní obsah

Australští hasiči odhalili svá sexy těla pro charitativní kalendář

Charitativní kalendář, z něhož poputují peníze na záchranu divoké zvěře v Austrálii, potěší mnohé ženy z více jak 100 zemí světa nejen kvůli roztomilým domácím mazlíčkům, ale také vypracovaným tělům osazenstva australského hasičského sboru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Australští hasiči odhalili svá sexy těla pro charitativní kalendářVideo: AP

 
Článek

Mezinárodně uznávaný kalendář australských hasičů je podle odborníků letos obzvlášť povedený. Každou z jeho pěti edic (Klasika, Kočky, Psi, Koně a Mix zvířat) nafotili hasiči z jihovýchodního Queenslandu, a to rovnou odhaleni do půl těla.

Na obálce úvodního letního kalendáře přitom pózuje nejzdatnější australský hasič Matt Haydon.

Tvůrci kalendáře přitom neponechali nic náhodě, i ze zvířat vybírali z 5000 fotografií nejrůznějších zvířat, které jim jejich majitelé posílali.

„Přihlásili se nám majitelé zvířat z celého světa. Dokonce sem chtěla letět i jedna majitelka kočky až z Moskvy,” vypráví pro agenturu AP kreativní ředitel kalendáře Crystal Doohan.

Charitativní adventní trh pomůže postiženým a podpoří obnovu poutního místa v Neratově

Vánoce

Podobně proběhl casting i na samotné hasiče, které na něj ve většině případů přihlásily jejich přítelkyně, maminky nebo babičky. Většina z nich se přitom dozvěděla, že se tak stalo, až v okamžiku, kdy byli vybráni.

Získané peníze z kalendáře letos poputují nejrůznějším skupinám pro ochranu zvířat, např. Native Animal Rescue, Wildcare Inc., Safe Haven Animal Rescue, Australian Seabird Rescue, Fauna Rescue of SA, Healing Hooves, Reason to Thrive, Kids with Cancer Foundation a Currumbin Wildlife Hospital.

„Naše kalendáře tak pomáhají získávat finanční prostředky pro zraněná domácí i divoká zvířata, která by bez naší pomoci zahynula. Zároveň také zvyšují povědomí o práci a důležitosti hasičů,” uzavírá David Rogers, jeden z organizátorů akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám