Hlavní obsah

Adventní móda podle princezny Kate

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosinec patří mezi nejvytíženější měsíce v roce. Své o tom ví i britská královská rodina, která musí každoročně navštívit nespočet recepcí a předvánočních setkání. Pokud i vás čeká velkolepý večírek, inspirujte se slavnostní garderobou princezny Kate.

Foto: Profimedia.cz

Catherine, princezna z Walesu

Článek

Kate, princezna z Walesu se stala inspirací v oblékání ženám po celém světě. Hlavním důvodem je její elegantní styl, který není těžké napodobit. Kate totiž ráda obléká i oblečení z běžných řetězců. Její oblíbená saka ze Zary či topy z J. Crew či H jsou ihned poté, co si je oblékne, vyprodaná za pár minut.

Nedávno se například ukázala při zahraniční cestě v USA v jednoduchých, nápadně zelených šatech od dostupné značky Solace London z půjčovny Hurr, kde se dají šaty pořídit v přepočtu zhruba od 2 tisíc do 5500 tisíce korun.

Šaty zkombinovala s obojkovým náhrdelníkem s diamanty a smaragdy, který kdysi princezně Dianě věnovala královna Alžběta II. a má hodnotu téměř 350 milionů korun.

Módní inspirace: Vždy dokonalá vévodkyně Kate

Styl

Kromě dostupnějších kousků u ní najdete ale samozřejmě také ty designérské, které nejčastěji volí na významné akce a ceremoniály.

Při setkání se zástupci diplomatických sborů v Buckinghamském paláci vsadila na oslnivou červenou róbu od britské návrhářky Jenny Packhamové, kterou doplnila o oslnivou tiáru s motivem lotosového květu.

Během adventních dnů Kate navštívila také nespočet škol a center pro vzdělávání. Při těchto příležitostech volí zpravidla velmi elegantní vypasované šaty či elegantní kalhotové kostýmky.

Inspirujte se jejím výběrem i vy. Všechny zmíněné outfity naleznete v naší galerii.

Reklama

Související témata:
Kate Middleton

Související články

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Do britské královské rodiny se sice přivdala, ale každým dnem dokazuje, že se s modrou krví narodila. Módní styl vévodkyně Kate inspiruje miliony žen po celém...

Výběr článků

Načítám