Hlavní obsah

Noční ostřelování Oděsy pokračuje. Po útoku ruských kalibrů jsou nejméně tři mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oděsa

V noci na středu zaútočili Rusové čtyřmi raketami s plochou dráhou letu Kalibr na jihoukrajinskou Oděsu. Jižní velitelství ukrajinské armády oznámilo, že byli zabiti tři lidé, více než deset jich bylo zraněno. Pod troskami mohou být další lidé.

Následky ostřelování v OděseVideo: Reuters

 
Článek

„Podle podrobných informací nepřítel nasměroval čtyři rakety z lodi v Černém moři do Oděsy,“ citovala velitelství Ukrajinska pravda.

Foto: State Emergency Service Of Ukraine, Reuters

Jedna z raket zasáhla sklad obchodního řetězce a způsobila škodu na 1000 metrech čtverečních a požár na 400 metrech čtverečních

V důsledku vzdušného boje a následné tlakové vlny bylo poškozeno obchodní centrum, vzdělávací instituce, obytný komplex, potravinářské provozy a obchody v centru města.

„Dopad nepřátelské střely do skladu jednoho z obchodních řetězců způsobil škodu na 1000 metrech čtverečních a požár na ploše 400 metrů čtverečních. Zahynuli tři zaměstnanci skladu,“ napsal web.

Nyní probíhá prohledávání sutin.

Noční ruské útoky drony na Oděsu: tři mrtví. Terčem bylo i vojenské letiště v Myrhorodu

Válka na Ukrajině

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám