Hlavní obsah

Oblékněte se na romantickou večeři do červené či růžové

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte-li k nadšencům všech druhů oslav partnerské lásky, jistě na den svatého Valentýna zvolíte i odpovídající oděv. Ani v růžových a červených barvách ale nemusíte nutně vypadat jako cukrová panenka, stačí jen vybrat model, který se pro vás hodí a z milostného večera vykouzlí pro partnera nezapomenutelný zážitek.

Článek

Předně nesmíte zapomenout respektovat typ pleti, barvu vlasů a očí. Není pravda, že v růžové vypadají pěkně jen průsvitné blondýny, právě naopak.

Existuje neuvěřitelně široká paleta odstínů červené a růžové barvy. Nevybírejte tedy samoúčelně „valentýnské“ oblečení, ale to, které je přesně pro vás.

Vyjdeme-li z rozdělení do čtyř kategorií podle jednotlivých ročních období, je barevná typologie následující. Jarní typ ženy, tedy světlé s modrýma očima a blond vlasy by měly volit korálově a ohnivě jasnou červenou. Z růžových jim nejlépe padne ta s lososovým nádechem.

Letní typ ženy má tmavší blond vlasy a podtóny šedé, které někdy přecházejí až do světle hnědé barvy. Oči jsou šedé, do zelena nebo oříškově hnědé. Pro takové ženy se hodí malinová a vínově červená, starorůžová, šedorůžová a celkově jemné odstíny.

Podzimní typ odpovídá barvám padajícího listí, má vlasy v nejrůznějších tónech rezavé a červené a oči hnědé nebo zelené. Pro ně se hodí měděná barva, granátová a hnědočervené odstíny. Z růžových by měly tyto ženy volit hnědavé odstíny růžové.

Chladný zimní typ má černé nebo tmavě hnědé vlasy a ledově modré nebo chladně hnědé oči. Hodí se pro něj tvrdé studené tóny červené, přecházející až do modra a výrazné růžové, jako je klasická jedovatá pink nebo fuchsiová.

S takovým modelem potom můžete počítat i pro další příležitosti a ne jen čekat na další valentýnskou večeři. Navíc si ji budete moci užít, aniž byste se ve slavnostních šatech cítila trochu nesvá.

Svůj model nezapomeňte doladit stylovými doplňky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám