Hlavní obsah

Teď už vám neunikne žádný televizní pořad ani sportovní přenos!

Nechcete, aby vám utekly oblíbené televizní pořady, protože je z nějakého důvodu nemůžete sledovat v době jejich vysílání? Vyzkoušejte novou přehlednou službu, díky které vám už nic neunikne. Cokoliv si totiž nahrajete a hlavně získáte plný rozsah sportovních kanálů včetně nových fotbalových lig – německé a italské. A to vše jen za tři koruny!

Foto: Shutterstock.com

O2 TV Stříbrná na čtvrt roku za tři koruny pro váš LG televizor

Článek

Máte doma chytrý televizor značky LG, který je starý maximálně čtyři roky? Pak můžete prostřednictvím stejnojmenné aplikace, kterou najdete v sekci LG Apps, sledovat O2 TV. Noví zákazníci si mohou službu O2 TV vyzkoušet na měsíc zdarma a bez závazku.

Tři měsíce za tři koruny

A pozor, pokud si teprve budete televizor LG pořizovat, zkuste to zvládnout do 31. října letošního roku. Máte tak šanci vyzkoušet službu O2 TV Stříbrná za cenu jedné koruny za měsíc po dobu čtvrt roku. Tři měsíce tak budete využívat službu, která vás tak přijde na pouhé tři koruny.

Pro získání O2 TV Stříbrná na tři měsíce za tři koruny se stačí po nákupu LG OLED TV zaregistrovat na www.lgproradost.cz, nainstalovat aplikaci O2 TV do zakoupené televize, aktivovat prostřednictvím aplikace Moje O2 službu O2 TV Stříbrná a při aktivování služby zadat do příslušné kolonky aktivačního formuláře číslo kuponu, který dostanete na e-mailovou adresu uvedenou při registraci na webu lgproradost.cz.

Foto: www.o2.cz

Vyzkoušejte novou službu, díky které vám neunikne žádný sportovní přenos

Kupon lze využít jen jednou, a to nejpozději do 31. 1. 2022. Kupon slouží výhradně k aktivaci služby O2 TV Stříbrná.

Bezproblémové sledování TV

Pokud O2 TV neznáte, pak se rádi necháte přesvědčit o jejích výhodách. Nabízí možnost posunu v čase až o sedm dní zpět, přeskakování programů, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu či žánru. K dispozici je také přehledný televizní program a sekce Aplikace, kde najdou diváci oblíbený Dětský koutek nebo novou službu O2 TV Plus.

Foto: www.o2.cz

Stříbrná služba na čtvrt roku za tři koruny pro váš LG televizor

O2 TV je v tuzemsku nejlepším zprostředkovatelem sportovních kanálů, takže sportovní fanoušci se mají na co těšit. Sportovní sezona je v plném proudu a vy se tak od O2 TV neodtrhnete a užijete si vše, co se ve světě sportu děje.

Zákazníci si mohou samozřejmě také vybrat ke zhlédnutí filmové novinky v O2 Videotéce nebo divácky nejúspěšnější snímky, které jsou aktuálně dostupné na jednotlivých kanálech O2 TV. Pro bezproblémové sledování je zapotřebí mít televizi připojenou k internetu o rychlostech minimálně 6 až 8 Mb/s. Aplikace O2 TV pro LG televizory umožní sledování v HD rozlišení (1 080 p).

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám