Hlavní obsah

Praktická koupelna přináší pohodlnější život i designové vychytávky

Není tajemstvím, že zákazníci jsou rok od roku náročnější. Chtějí koupelnu, která nejen skvěle vypadá, ale která je i maximálně praktická a technologicky propracovaná.

Koupelna je místem odpočinku i kultivace

Článek

Požadavky zákazníků jsou proto neustálou výzvou ve světě sanitárních inovací. Zástupci společnosti Geberit, jež patří k lídrům evropského trhu s globální působností, k současnému trendu v oblasti sanitárních produktů dodávají: „Abychom pochopili specifické potřeby zákazníků, provedli jsme v Evropě průzkum. Díky němu jsme zjistili šest hlavních požadavků, na které se musíme při vývoji našich koupelen soustředit - čistotu, praktičnost, pohodlí, optimalizaci prostoru, design a univerzálnost.“

Koupelna je místem odpočinku a kultivace, ve které trávíme často nemalou část dne. To potvrzuje i průzkum, podle kterého tráví české ženy v koupelně v průměru 80 minut denně. To je zhruba čtyři a půl roku za celý život. Ale ani muži se koupelnám nevyhýbají. Každý den se tu zastaví nejméně na 35 minut.

Foto: Geberit.cz

Elegance bez kompromisu, maximální funkčnost a nadčasovost

Kvalita zaměřená na udržitelnost

Komfort a prozákaznický přístup je fenoménem posledních několika let. Společnost Geberit jde proto ruku v ruce s potřebami svých spokojených zákazníků, které svou nabídkou rozmazluje a hýčká. Švýcarská značka Geberit proslula svou kvalitou zaměřenou na udržitelnost ve formě výrobků šetřících vodu, nových logistických řešení nebo energeticky účinných výrobních závodů a školení odpovědnosti.

Produktová nabídka je skutečně bohatá. Od sanitárních technologií přes hygienickou a trvanlivou keramiku až po koupelnový nábytek s prakticky řešenými úložnými prostory, zrcadly či zrcadlovými skříňkami. Lepší koupelna totiž znamená i lepší život. Elegance bez kompromisu, maximální funkčnost či nadčasovost. To jsou synonyma pro novou koupelnovou sérii Geberit Smyle.

Foto: Geberit.cz

Jasný smysl pro pořádek s efektivním využitím prostoru

Možnost dokonalého sladění

Zásadní myšlenkou koupelnové série Geberit Smyle jsou propracované linie navozující v koupelně příjemnou atmosféru, pocit lehkosti a možnost bohaté variability. S jasným smyslem pro pořádek a efektivním využitím prostoru dokáže série Geberit Smyle vytěžit maximum z každé koupelny.

Mírně zaoblená madla pro harmonický přechod mezi umyvadlem a skříňkou, vysoce kvalitní design madel nově i v barvě láva, umyvadla v oblém či hranatém provedení, modulární koncepce koupelnového nábytku a další potřebné vymoženosti promění každou koupelnu v místo, které budete záměrně vyhledávat. Slovy profesionálů na slovo vzatých: „Ať už velká nebo malá, s otvorem pro baterii nebo bez ní, jako dvojité umyvadlo nebo umývátko, Geberit Smyle nabízí ideální řešení pro všechny požadavky v moderních koupelnách.“

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám