Hlavní obsah

Populární véčka válcují trh s mobilními telefony

Složí se do kapsy. Schová se do kabelky. Vklouzne do těch nejužších džínových kalhot. Když jej poté vyndáte, změní se v chytrý 5G telefon plné velikosti a ohne se do všech možných úhlů. Perfektní nápad – populární véčka jsou nyní ještě lepší!

Foto: Samsung

S modelem Z Flip3 budete fotografovat a natáčet ve vysoké kvalitě

Článek

Kdo by si pomyslel, že v době chytrých dotykových telefonů se na trh vrátí i populární véčko. Samsung to dokázal a v podobě dvou nových modelů nadchne všechny vyznavače designu a vyspělé techniky. Galaxy Z Fold3 5G a Galaxy Z Flip3 5G jsou špičkové přístroje vynikající konstrukční kvality a s originálními parametry.

Design, který ohromí každého

Galaxy Z Flip3 5G je elegán, který se krásně vejde do kapsy a pro kontrolu zpráv a oznámení ho nemusíte ani otevírat. Vše totiž uvidíte na předním displeji, který je oproti předchozím modelům čtyřikrát větší. Přední displej si můžete nastavit podle libosti, případně ho sladit s hodinkami Galaxy Watch4 nebo Galaxy Watch4 Classic. Jakmile ale Galaxy Z Flip3 5G rozevřete, ocitnete se před zmenšeným filmovým plátnem s obrazem ostrým jako břitva. Srovnání s filmovým plátnem není vůbec od věci, protože součástí telefonu jsou i nové stereo reproduktory, které podporují systém Dolby Atmos. To je zárukou vynikající kvality zvuku, hloubky a prostorových efektů.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Změňte způsob, jakým fotíte

S modelem Z Flip3 5G budete fotografovat a natáčet ve vysoké kvalit. Pokud jste tedy blogeři, nepotřebujete už nic jiného. Fotoaparát disponuje mnoha zajímavými funkcemi. Najít dokonalý úhel je nyní mnohem snazší. Pořizování momentů na jeden záběr je v případě modelu Z Flip3 5G úžasně vylepšeno. Režim Flex totiž umožňuje pořizovat fotky i videa mnohem snadněji než kdy předtím. Vše, co musíte udělat, je jen najít vhodný úhel a odstoupit pro selfies bez nutnosti použít ruce. K fotografování a natáčení postačí i přední displej. Jen dvakrát rychle stisknout hlavní vypínač a spustí se funkce Quick Shot, takhle snadné to je. S touto funkcí můžete fotit a točit videa i bez otevření telefonu.

Foto: Samsung

Model Galaxy Z Flip3 5G je elegán, slaďte s ním hodinky i sluchátka Samsung

S Pen – skutečně chytré pero

Model Galaxy Z Fold3 5G ocení uživatelé, kteří jsou zvyklí pracovat v terénu a potřebují k tomu i odpovídající zařízení. K tomu přispěje i podpora dotykového pera S Pen, což je v případě skládacího telefonu unikátní. A protože po dobré práci by měla přijít zasloužená odměna, stejný model nabídne zábavu na té nejvyšší úrovni. Vždyť si vezměte, že po rozevření je úhlopříčka displeje 19,3 cm. Na takové ploše už vás bude bavit sledovat třeba svůj oblíbený seriál.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3

Mokrý telefon? Žádný problém! Prolomte vlny s prvním voděodolným skládacím telefonem se stupněm krytí IPX8, který dokáže vydržet v hloubce až 1,5 m po dobu 30 minut, aniž byste museli opustit svůj oblíbený live stream.

Ukažte se v nových barvách

Mobilní telefon Z Fold3 5G je v České republice dostupný v černé, zelené a stříbrné barvě. Telefon můžete na oficiálním e-shopu samsung.cz nyní pořídit za 34 990 Kč (verze 12/256 GB) a za 36 990 Kč (verze 12/512 GB).

Model Z Flip3 5G zakoupíte v černém, zeleném, fialovém a krémovém barevném provedení a na samsung.cz je k dostání za 21 990 Kč (verze 8/128 GB)  a za 22 990 Kč (verze 8/256 GB).

Foto: Samsung
Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám