Hlavní obsah

Jste aktivní a nechcete, aby vám něco uniklo? Tohoto malého pomocníka oceníte

Super foťák a ovládání jednou rukou. Tak by se daly shrnout benefity nového mobilního telefonu ASUS Zenfone 9, který vstoupil na český trh na konci července. Ideální přístroj pro aktivní lidi, kteří jsou neustále v pohybu a kteří potřebují dokumentovat všechny své kroky.

Foto: Asus

S novým mobilem ASUS Zenfone 9 si užijete ještě více zábavy a to jen jednou rukou.

Článek

Kompaktní smartphone ASUS Zenfone 9 je vybaven mobilní platformou Snapdragon 8+ Gen 1 v kombinaci s až 16 GB paměti a až 256GB úložištěm, s 4 300mAh baterií a 120Hz AMOLED displejem.

Hlavní fotoaparát s rozlišením 50 Mpx disponuje senzorem IMX 766, šestiosým hybridním gimbalovým stabilizátorem, nejnovějším EIS a ultrarychlým automatickým ostřením pro mimořádně ostré snímky bez chvění. Aparát má také certifikaci IP68, což znamená, že je odolný vůči prachu i vodě. Ano, klidně ho můžete opláchnout pod vodovodem, když ho ušpiníte.

Ovládání jednou rukou umožňuje ergonomický design rozhraní ASUS ZenUI 9 a multifunkční senzor ZenTouch. Úhlopříčka displeje 5,9 palce dokazuje kompaktnost přístroje.

ASUS Zenfone 9: Malý rozměrem velký výkonemVideo: Asus

Dokonalé fotografie, videa i zvuk

Pro běžné uživatele bude asi nejzajímavější, že se ASUS Zenfone 9 budete pořizovat skvělé fotografie i videa. Gimbalová stabilizace umožňuje zaostřit na jedno místo a vyfotografovat ho v jasných čistých obrysech, i když přitom jedete například na kolečkových bruslích. Ultraširokoúhlý 12Mpx fotoaparát a přední foťák se stejným rozlišením jsou zárukou ostrých selfíček nebo kvalitního obrazu při videohovoru. Také zvuk můžete nahrávat díky funkci Audio HDR ve vysoké kvalitě. Technologie 3D Surround zachycuje přesný prostorový zvuk s vysokou věrností.

Foto: Asus

Nový ASUS Zenfone 9 ocení všichni, kteří k životu potřebují akci

Jednou rukou

A pak je tu ta schopnost ovládání jednou rukou. Tomu je přizpůsobeno celé uživatelské prostředí ASUS ZenUI 9 na platformě systému Android 12. Multifunkčním bočním tlačítkem ASUS ZenTouch přístroj zapnete a zároveň díky senzoru otisků prstů ho snadno odemknete. Můžete také přejet palcem nahoru, dolů nebo dvakrát kliknout a nastavit různé funkce včetně převodu hlasu na text, otevření notifikací, obnovení webové stránky, přesunu na horní/dolní část stránky a ovládání médií.

Bez přehřátí a s rychlým nabíjením

Nový ASUS Zenfone 9 má ještě jednu vychytávku, a tou je chlazení. Telefon ke svému ochlazování – a všichni dobře víme, jak snadno při intenzivním užívání mobil zahřejeme tak, že až pálí v dlaních – používá místo teplovodivých trubic odpařovací komoru a rozptylovač tepla, který využívá měď, grafitové destičky a teplovodivou pastu.

Foto: Asus

Nový telefon můžete vybírat ze čtyř barev

Jedna z hlavních otázek při pořizování nového ASUS Zenfone 9 zní: Jak dlouho vydrží? Na mysli máme, jak dlouho poběží na jedno nabití. Baterie s kapacitou 4 300 mAh a energeticky úsporné komponenty prodlužují výdrž bez nabíjení mnohem víc než kdykoli předtím. Díky 30wattovému nabíjecímu adaptéru HyperCharge a technologii rychlého nabíjení ho také mnohem rychleji dobijete.

K telefonu si můžete pořídit i praktické příslušenství – nový systém příslušenství Connex zahrnující pouzdro Connex Case, přihrádku na karty, stojánek a držák na batoh Smart Backpack Mount pro bezpečné připevnění telefonu Zenfone 9 k popruhu batohu. Nový ASUS Zenfone 9 se prodává od 19 990 korun.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám