Hlavní obsah

Cestujte a přitom šetřete na další dovolenou

Také si užíváte to vzrušení, které se vás zmocní ihned po zaplacení dovolené? A co teprve pocit radosti, když narazíte na slevu, akční nabídku či slevový kupon. Už se vám ale někdy stalo, že avizovaná slevová nabídka pro vás vlastně nebyla tak výhodná, jak jste si původně mysleli?

Foto: shutterstock.com

Vyrazte kdykoliv, kamkoliv a kdo říká, že jen jednou za rok?

Článek

Co je doma, to se počítá. Halíře dělají talíře. Korunka ke korunce. Cashback či peníze zpět. To a ještě mnohem víc je portál Plná Peněženka. Plná Peněženka funguje na základě spolupráce s e-shopy, od kterých získává provizi za zrealizovaný obchod. Booking, RentalCars, Pompo a další lídři trhu tu samozřejmě v nabídce nesmějí chybět.

Větší část provize se uživatelům vrací zpět ve formě tzv. cashbacku, část si portál ponechává k zajištění svého fungování. Tím se koncept liší od klasických slevových akcí či slevových kuponů, kde je získání slevy většinou podmíněno opětovným nákupem v daném obchodě. Za svou desetiletou činnost Plná Peněženka svým více než 830 000 uživatelům na cashbacku připsala obdivuhodných 181 milionů korun.

Princip používání největšího cashback portálu v Česku je jednoduchýVideo: Plná peněženka

Odměnu vám vyplatí už od 1 koruny 

Princip používání tohoto největšího cashback portálu v Česku je velmi jednoduchý. Zdarma se zaregistrujete, v katalogu Plné Peněženky si najdete obchod s požadovaným produktem a proklikem si zajistíte slevu v podobě cashbacku. A navíc, získanou cashback odměnu ve výši už od jedné koruny si můžete nechat vyplatit na svůj bankovní účet. Čím víc utratíte, tím víc ušetříte.

Chcete-li mít Plnou Peněženku pořád po ruce, stáhněte si mobilní aplikaci a šetřete při každém nákupu. A protože léto už ťuká na dveře, začít můžete třeba při nákupu dovolené.

Foto: shutterstock.com

Kupte si dovolenou a dostanete cashback na další

Kupte si dovolenou a dostanete peníze na další

Dovolená je čas plný lákadel. Užijte si je plnými doušky a neobracejte každou kačku. Čím víc budete cestovat, tím víc peněz ušetříte na další dovolenou. Vyrazte kdykoliv a kamkoliv. A kdo říká, že jen jednou za rok? Pokud budete navíc odebírat newslettery Plné Peněženky nebo pravidelně sledovat akční nabídky s kupony a slevami, ušetříte za dovolenou klidně i několik tisíc.

Vychytáte levné letenky na Kiwi, s cestovní kancelář Invia s přehledem pořídíte ty nejlepší hotely, výbavu do přírody seženete v e-shopu se sportovním vybavením Hervis a při sjednání cestovního pojištění u ČSOB ušetříte až 10 %. Uuu, a nezapomeňte na plavky z Bonprix!

Foto: shutterstock.com

Užijte si dovolenou plnými doušky a neobracejte při tom každou kačku

Startuje nová letní soutěž

Plná Peněženka vyhlašuje pro své uživatele letní soutěž s názvem Dovolená s Plnou Peněženkou. Pokud se chystáte do Itálie nebo do Chorvatska, nastražte uši. Na Plné Peněžence můžete totiž nejen výhodně nakupovat, ale i soutěžit a vyhrát. Každá dovolená něco stojí, tak proč se držet při zemi. Roztáhněte křídla!

Akce Dovolená s Plnou Peněženkou trvá celé léto a každý týden je možné získat atraktivní cenu. Například v týdnu od 20. 6. 2022 je možné vyhrát některý z bazénů Mac Toys od e-shopu Pompo. A hned následující týden potěší výherce 10 000 korun, které do letní soutěže věnuje e-shop Comfor, prodejce herních notebooků Victus od HP.

Jen si to představte! Vychutnáváte každé sousto italské kuchyně, potápíte se v průzračné vodě chorvatského moře a přitom vám v peněžence chrastí cashback a výhra jako třešnička na dortu. Tak šťastnou cestu a Plnou Peněženku k tomu!

Foto: shutterstock.com

Luxusní dovolená s Plnou Peněženkou

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám