Hlavní obsah

Česká designová elektrokola dobývají svět. Co stojí za podnikatelským úspěchem manželů Malinových?

Nechtěli trávit svůj čas v dopravních zácpách při každodenním dojíždění do práce. Rozhodli se proto postavit si vlastní městské elektrokolo ve stylu legendárních motocyklů. Po třech letech teď manželé Jan a Zuzana Malinovi expandují se svou značkou designových kol E-CAFE BIKE do Evropy. Jaký je podle nich nejlepší partner na cestě podnikáním?

Foto: E-CAFE BIKE

Manželé Malinovi expandují se svou značkou designových kol E-CAFE BIKE do Evropy. Jaký je podle nich nejlepší partner na cestě podnikáním?

Článek

Na začátku každého úspěšného podnikání stojí dobrá myšlenka. Toho si jsou dobře vědomi i manželé Malinovi, kteří byli se svou značkou E-CAFE BIKE vybráni jako jedna z TOP designových českých značek na výstavu v Českém domě v Bruselu v rámci aktuálního předsednictví Česka Rady Evropské unie.

Úspěch a kouzlo svého podnikání prozrazuje zakladatel a designér elektrokol v jedné osobě Jan Malina: „Naše vize daleko přesahuje jen obyčejné stavění kol. Představujeme životní styl mladých lidí, kteří milují život ve městě, hezké věci a kreativitu. Proto vytváříme kus od kusu originální, stylová a ručně vyráběná elektrokola.“

Spolehlivý finanční partner - v podnikání nutný základ

Na své podnikatelské cestě spoléhají manželé Malinovi na důvěryhodného finančního partnera, kterým je pro ně digitální bankovnictví od Raiffeisenbank. „Jednoduchost, dlouhodobá spolehlivost a funkční řešení jsou pro náš byznys velice důležité a odráží se v podstatě ve všem, co děláme. Tyto hodnoty byly pro nás důležité i při výběru finančního partnera,“ vysvětluje zakladatel a designér E-CAFE BIKE Jan Malina, proč před lety zvolili podnikatelský účet od Raiffeisenbank a nikdy svého rozhodnutí nelitovali.

Digitální řešení od Raiffeisenbank nabízí totiž vše, co může podnikatel při své každodenní běžné agendě potřebovat. Založení účtu jednoduše online, jeho vedení zdarma nebo možnost podání žádosti o podnikatelský úvěr přes internetové bankovnictví.

Foto: Mastercard

Digitální řešení od Raiffeisenbank nabízí vše, co může podnikatel při své každodenní běžné agendě potřebovat

Hotovost se v dnešní době nenosí

Čím více podnikání roste, tím více se přidávají i další benefity. Patří mezi ně například vytvoření terminálu na přijímání platebních karet přímo v mobilním telefonu, možnost zřídit si další služby jako propojení s účetním systémem přes API nebo mít až 19 měn pod jedním číslem účtu.

„Mobilní platební terminál využíváme na naší prodejně, ale posloužil nám i na výstavách a festivalech, protože jsme ho jednoduše mohli vzít s sebou a prodávat tak naše zboží s možností platby kartou. A jelikož aktuálně expandujeme do Evropy, oceňujeme i správu cizoměnových účtů pod jedním přihlášením bez nutnosti vést další podnikatelské účty a samozřejmě zahraniční platby s transparentními poplatky,“ vyjmenovává některé výhody spojené s podnikatelským účtem od Raiffeisenbank Jan Malina.

Píle, dostatek času a volné ruce dávají podnikatelům ty pravé příležitosti

Z nejnovějšího průzkumu Raiffeisenbank a Mastercard vyplynulo, že drobní podnikatelé a živnostníci tráví až jeden pracovní den týdně činnostmi, které nepovažují za produktivní. Řeší papírování, čekají na infolinkách nebo musí chodit na úřady a do bank kvůli záležitostem, které by bylo efektivnější vyřešit online.

Martin Vakoč, ředitel segmentu malých a středních firem Raiffeisenbank, k průzkumu dodává: „Víme, že čas jsou peníze, a právě proto je pro nás čas hlavním měřítkem, podle kterého navrhujeme naše produkty a služby. Cílem Raiffeisenbank je, aby naše digitální řešení poskytovalo drobným podnikatelům všechny výhody moderní doby, díky kterým se můžou více zaměřovat na svůj byznys nebo využít uspořený čas a věnovat se svým zálibám či relaxaci.

Foto: shutterstock.com

Hotovost se v dnešní době už příliš nenosí

Z průzkumu vyplynulo, že pokud by podnikatelé nějaký volný čas ušetřili, nejraději by ho využili k odpočinku, věnovali by se svým koníčkům nebo své rodině. To ale neplatí v případě manželů Malinových. Ti chtějí věnovat všechen svůj čas, který se jim díky digitálnímu bankovnictví podaří uspořit, dalšímu rozvoji svého byznysu.

A píle se manželům Malinovým skutečně vyplácí. „Nedávno jsme spustili nový globální web a e-shop. Propojení s bankou přes API funguje opravdu skvěle a automatizuje se nám tak párování objednávek přímo s platbami převodem. Pro nás to znamená okamžitý přehled o platbách nejen v korunách, ale i v eurech. Našim zákazníkům to přináší vyšší komfort,“ uzavírá Jan Malina.

Podnikatelský účet od Raiffeisenbank drobným podnikatelům a živnostníkům přináší všechny výhody digitálního bankovnictví v jednom přehledném řešení.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám