Hlavní obsah

Bez starostí, bez práce a podle vašich představ. Jak mít nové dveře takzvaně na klíč?

V životě každého člověka nastane jednoho dne okamžik, kdy si uvědomí: Potřebujeme nové dveře. Zdánlivě jednoduchý úkol se rázem mění ve složitý problém. Než vyběhnete s rozkládacím metrem do hobbymarketů nebo různých showroomů, nechte si poradit, co by vašemu domovu slušelo.

Foto: dverecag.cz

Dveře vtisknou vašemu domovu duši

Článek

Vybrat nové dveře do interiéru není jen tak. Na trhu je nepřeberné množství materiálů, velikostí, doporučení a návodů, ze kterých vám jde hlava kolem, a zkrátka nevíte, kde začít. Nedejte se odradit a nechte si poradit od těch, kdo se již zorientovali za vás. Nové dveře můžete mít doma, než řeknete „klíč“.

Anketa

Přemýšlíte o nových dveřích do vašeho domova?
ANO, ale jejich pořízení stále odkládám.
78 %
ANO, snažím se zorientovat v nabídce produktů a služeb.
12,9 %
NE, ale možná by bylo načase se nad tím zamyslet.
9,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 614 čtenářů.

Jak klepe na dveře vaše budoucnost? CAG CAG!

Říká se, že dveře prozrazují styl, vkus i osobnost majitele domu nebo bytu. Důležité je tedy nejen to, jak dveře vypadají, ale jaké mají vlastnosti, funkci a jak zapadají do interiéru. Své o tom vědí i odborníci z české firmy CAG, kteří poradí s výběrem, zaměří, vyrobí a namontují dveře vašemu bydlení na míru.

Co je pro vás nachystáno?

  • Výběr dveří podle modelu, který se bude hodit do vašeho interiéru
  • Výběr dveří podle požadovaných vlastností
  • Posuvné dveře
  • Dveře do podkroví
  • Dveřní doplňky a zárubně

Společnost CAG nestaví pouze na poctivé výrobě dveří a zárubní, ale nabízí také služby, které zákazníkovi usnadní celý proces realizace zakázky od výběru přes výrobu a montáž až po záruční a pozáruční servis.

Foto: dverecag.cz

Vybrané dveře musí ladit s interiérem a splňovat požadované vlastnosti

TIP: Máte atypický prostor nebo speciální přání? Nic není překážkou! Odborníci z firmy CAG přizpůsobí své produkty na míru vašim požadavkům.

Chcete vidět, jak budou vašemu domovu slušet nové dveře?

Máte plnou hlavu vašich představ, ale rádi byste viděli, jak budou vypadat v reálu? Díky snadnému programu můžete své požadavky přenést do speciální vizualizace prostřednictvím intuitivního Konfigurátoru.

Foto: dverecag.cz

Mrkněte se, jak to bude vypadat v reáluFoto: dverecag.cz

Nejsou dveře jako dveře. Jaké speciální vlastnosti by měly mít?

Výběr dveří nekončí u zvoleného materiálu či barvy. K vybraným dveřím si můžete zvolit také to, jaké mají mít speciální vlastnosti. Dobře zabezpečené vchodové dveře nebo protikouřové či protipožární pomohou ochránit váš majetek i rodinu. U dveří do koupelny pak bude vhodná klima úprava, do ložnice nebo dětských pokojů se zase hodí dveře se zvýšenou odolností na prostup hluku.

Foto: dverecag.cz

Speciální vlastnosti dveří dodají vašemu domovu na funkčnosti

Speciální vlastnosti dveříPro které místnosti se hodí
Protihlukové dveře Jsou vhodné do místností s většími nároky na soukromí a klid – do ložnice, dětského pokoje či pracovny.
Klima dveřeKlima dveře slouží k oddělení místností, které mají rozdílné hodnoty teplot a vlhkostí. Jsou vhodné do koupelen, mezi garáž a chodbu, mezi ložnici a obývací pokoj nebo do vchodových dveří do bytu.
Protipožární dveřePokud je součástí vašeho domu kotelna na pevná paliva nebo garáž, v požárních předpisech a normách budou doporučené dveře s protipožární odolností.
Kouřotěsné dveřeSlouží pro oddělení prostor, kde je vyšší pravděpodobnost vzniku požáru a kde hrozí vniknutí jedovatého kouře do místnosti, například mezi domem a kotelnou pro pevná paliva nebo garáží.
Bezpečnostní dveřeDoporučují se pro vchodové dveře a jsou určeny k ochraně vašeho bytu. Již jejich přítomnost může odradit potenciální zloděje a zabránit násilnému vniknutí.
Z mého pohledu je pro zákazníka nejlepší, když začne u toho, co ví, tedy kam dveře potřebuje. To samo o sobě již může znamenat požadavek na vlastnosti dveří i na jejich vzhled. Důležité je zohlednit všechny potřeby, a proto doporučuji zákazníkům navštívit profesionální obchod, kde mají s řešením větší zkušenosti.
Luděk Absolon, obchodní ředitel firmy CAG

Příběh spokojeného zákazníka, který měl speciální požadavky

Uvažujeme o tom, že bychom v podkroví našeho domu vybudovali pokojíček pro šestiletého syna. Nevíme ale, jaké máme možnosti při výběru dveří a nábytku tam, kde je jedna zeď zkosená. Kdybychom chtěli klasické otočné dveře, musí být otvor na ně posunutý k vyšší straně a rovný po obou stranách? Nebo se to musí řešit posuvnými dveřmi?
Jiří M., Tábor

ŘEŠENÍ od CAG: Podkrovní pokoje jsou velmi oblíbené a praktické z hlediska rozdělení dispozic domu na aktivní a klidovou část. Posuvné řešení dveří je samozřejmě méně náročné na prostor, proto je vhodné zejména u menších místností. S ohledem na zvukové utěsnění otvoru však odborníci z CAG zvolili klasické otočné dveře. Dveřní křídlo i zárubeň se pak vyrobily zkosené přesně podle úhlu stavebního otvoru, který si technik při zaměření přesně obkreslil. Ve výsledku je takové řešení esteticky i funkčně zcela vyhovující. Pro CAG je výroba zkosených rohů u dveří a zárubní poměrně běžnou záležitostí.

TIP: Nevíte, kde začít? Nechte si poradit od specialisty ZDARMA. A teď už jen stačí vzít za kliku.

Tradice a poctivost české výroby. Kdo je česká firma CAG?

Společnost CAG, která patří mezi významné výrobce dveří v České republice, funguje na trhu již od roku 1998 se sídlem a výrobou v Mníšku pod Brdy. Disponují 11 vlastními vzorkovými prodejnami a širokou partnerskou sítí. Z firmy o deseti lidech se CAG vyvinula v prosperující společnost s více než 100 stálými zaměstnanci. Nabízejí poradenství, výrobu a montáž dveří a zárubní mnoha typů, barev, materiálů a vlastností.

Firmu jsme zakládali s jasnou vizí – vyrábět poctivé české dveře ve větších objemech a zároveň si udržet kvalitu zakázkové výroby. Chtěli jsme nabídnout alternativu k dovozovým dveřím a místní velkovýrobě. Jsem hrdý na to, že se tato vize ve všech ohledech naplňuje.
Ing. Michal Pomahač, zakladatel a spolumajitel firmy CAG s.r.o.
Foto: dverecag.cz

Svěřte se do péče odborníku přímo na pobočkách CAG s.r.o.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám