Hlavní obsah

Překvapivé setkání dětských idolů. Michal a František z Kouzelné školky znovu před kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na televizních obrazovkách dlouho platili za nerozlučnou dvojku. Herec Michal Nesvadba a žlutý maňásek František, jehož hlas je neodmyslitelně spojen s hercem Tomášem Juřičkou, se po delší době znovu potkali před kamerou. Stalo se tak v podcastu V českém znění, kam si oba herce pozval dabér Richard Wágner. A šlo o pořádné překvapení.

V českém znění: Tomáš Juřička a Michal NesvadbaVideo: Novinky

 
Článek

V dětském pořadu České televize se oba herci potkávali pravidelně od roku 1999. Na Kouzelné školce od té doby vyrostla celá generace dětí. Pořad však nejdříve opustil Tomáš Juřička a letos ho opustí také Nesvadba.

Dabér a moderátor podcastu V českém znění proto pro oba herce uspořádal překvapení. V průběhu rozhovoru s Juřičkou do studia zavítal Nesvadba a oba herci společně zavzpomínali na společné působení v oblíbeném pořadu.

„Tomáš je skvělý spoluhráč a partner,“ vysekl Nesvadba poklonu svému kolegovi.

Kromě Kouzelné školky Juřička mluví o dabování Oslíka ze Shreka, Nesvadba si zase přinesl typickou lepící pásku, se kterou dlouhé roky baví děti.

Na celý rozhovor se podívejte na videu, pustit si ho můžete také v audio přehrávači v úvodu článku. K setkání obou herců dojde v rozhovoru v čase 19:30.

Rozhovory Richarda Wágnera se známými českými dabéry a herci, jejichž hlasy jsou známé někdy po celé generace.

Odebírejte pořad také na Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz a zapněte si upozornění na nové díly.

Sledujte pořad také na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Výběr článků

Načítám