Hlavní obsah

Na březích Karibiku leží úchvatná zemička, o které nemá většina Čechů ani ponětí

Koronavirová situace v České republice se pomalu zlepšuje a nemálo z nás začíná přemýšlet o tom, kde by se daly dobít po šílených 14 měsících baterky. Já přitom vím velmi přesně, kde se jedno takové ideální místo nachází. Navzdory tomu, že zatím uniká většímu zájmu českých cestovatelů, Belize nabízí vše, co můžete od aktivního odpočinku žádat.

 
Článek

Belize je destinací mého srdce. Když jsem před 10 lety zjistil, že stále ještě existuje místo, kde si jízdní řád autobusů nedohledám na internetu a čeští operátoři tam nemají roamingového partnera, zamiloval jsem se. Odlehlé a klidné, s tyrkysovými vodami, chutným jídlem a přímými lidmi, kteří myslí úsměv i vztek opravdu vážně. Belize je surový neopracovaný diamant. Co potřebujete o Belize a cestě do něj vědět, se dozvíte v dnešním podcastu, který si můžete přehrát zde v našem přehrávači, Spotify nebo na Apple Podcasts. Mé bloudění po světě pak můžete sledovat na mém Instagramu.

Baví vás podcast Pas a pusu? Věnujte nám minutu svého života a zahlasujte pro něj v kategorii Autorský podcast na soutěži Podcast roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám