Hlavní obsah

Když jsem ji spatřil v poušti, věděl jsem, že s ní chci strávit život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestování vám může změnit život. Někde si zamilujete místní pokrm a doma si jej pak ještě dlouhé roky vaříte. Jindy se do onoho místa zamilujete natolik, že rezignujete na poznávání dalších míst a každý rok se tam vracíte, protože to tam jednoduše máte rádi. Někdy na cestách potkáte lidi, kteří vám v životě již zůstanou. A pak můžete také na druhé straně světa potkat psa...

Foto: Novinky

Pas a pusu tentokrát přináší příběh fenky z pouště Atacama

Článek

Přesně před dvěma lety jsem si z chilské pouště Atacama přivezl do Čech nohatou fenku, která je mi od té doby nejlepším parťákem. Jak tento proces probíhal, si můžete poslechnout v dnešním podcastu Pas a pusu, který si můžete přehrát v našem přehrávači a nebo na své oblíbené podcastové platformě. Příběhy Norie můžete sledovat na mém instagramovém účtu a o celém přesunu si také můžete přečíst článek. Pokud vás příběhy z podcastu Pas a pusu baví, zahlasujte pro něj v kategorii Autorský podcast na soutěži Podcast roku, hlasování končí již tuto neděli.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám