Hlavní obsah

Výzva australské restaurace zaujme milovníky burgerů a pizzy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte rádi hamburgery a pizzu, pak by vás mohla zajímat výzva australské restaurace, která vytvořila kombinaci těchto pokrmů. Jeden kilogram vážící jídlo musí zákazník sníst v určeném čase, aby jej měl zdarma, v opačném případě zaplatí za obří nálož kalorií v přepočtu asi 800 korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Restaurace Sneakies Kitchen sídlící v australském Sydney pořádá pro své hosty pořádnou výzvu. Kromě dvou porcí pizzy jsou v pokrmu čtyři karbanátky, dvě smažená kuřecí prsa, několik druhů zeleniny a omáčka. Ano, skutečně obří nálož jídla.

Jedlíci mají navíc v pátek a sobotu možnost najíst se úplně zadarmo, čas pod 15 minut se ovšem zdá být doslova velkým soustem. Když ale budete nejrychlejší ze všech, dostanete kromě jídla zdarma navíc 50 dolarů (tedy asi 800 korun) jako výhru. Pokud se výkon nepodaří, účtuje si podnik za jídlo 50 australských dolarů naopak od vás.

Výzva v restauraci běží už delší dobu a mezi zákazníky je prý oblíbená, většinou však končí neúspěchem. „Jsem naprosto plný už při pouhém pohledu na to jídlo,” uvedl jeden z fanoušků restaurace na sociálních sítích.

Ačkoliv se může zdát podobný typ výzev nezdravý a prakticky nereálný, z omylu vás vyvede jistý James, jenž jako první strávník splnil výzvu restaurace Khartoum Hotel v Novém Jižním Walesu, když do půl hodiny spořádal tamní pětikilový hamburger.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám