Hlavní obsah

V práci whisky, po práci lyže. Novozélandský lihovar hledá kandidáta na lákavou pozici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pracovní době se budete podílet na výrobě whisky, ve volném čase lyžovat v okolních horách či se plavit po jezeře. Novozélandský lihovar Scapegrace Distilling vyhlásil výběrové řízení na lákavou pozici, na kterou se mohou hlásit kandidáti z celého světa.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační snímek

Článek

Vybraný jedinec, který pozici s názvem Assistant Distillery Manager and Master Blender obsadí, bude pracovat po boku hlavního lihovarníka a podílet se na výrobě whisky ve zbrusu nové palírně v hodnotě 30 milionů novozélandských dolarů (přes 425 milionů korun), která se otevře v květnu na břehu jezera Dunstan v centrálním Otagu.

„Je to šance žít na jednom z nejkrásnějších míst na světě, pracovat v nejmodernějším zařízení a razit globální cestu novozélandským lihovinám,“ sdělil pro novozélandský server Scoop spoluzakladatel lihovaru Daniel McLaughlin.

„Společně s naším týmem budete v přední světové palírně spolupracovat na vytváření jedinečných a vysoce kvalitních směsí, kterými jsme celosvětově známí. Ve dnech volna budete lyžovat v okolních horách, plavit se po jezeře a užívat si krásnou přírodu Nového Zélandu. Je to zkrátka nejlepší práce na světě,“ láká palírna ve výběrovém řízení.

Pozice je otevřená pro uchazeče z celého světa. Je však nutné zmínit, že ideální kandidát musí mít kromě vášně pro whisky rovněž pět let zkušeností s její destilací.

Scapegrace Distilling Co je největší nezávislá společnost na výrobu lihovin na Novém Zélandu, kterou v roce 2014 založili Daniel McLaughlin, Mark Neal a Richard Bourke. Značka Scapegrace působí na 42 trzích po celém světě.

Půvabná místa, která vás zahřejí nejen u srdce

Cestování

Reklama

Související témata:
Pracovní pozice

Výběr článků

Načítám