Hlavní obsah

U večeře v pohádkovém resortu se budete cítit jako ryba ve vodě

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaviár, koktejly a stůl osvětlený svíčkami uprostřed oceánu. Tak vypadá večeře v luxusním resortu Little Palm na Florida Keys. Hosty v době pandemie láká především na to, že při jídle mají opravdu zaručeny vzájemné rozestupy s ostatními.

Foto: Profimedia.cz

Šéfkuchař resortu Little Palm Daniel Ganem je rodák z Miami

Článek

Pětichodové menu pro dva od šéfkuchaře Daniela Ganema, rodáka z nedalekého Miami, je samo o sobě zážitkem. Vychutnat si ho navíc návštěvník může přímo na pláži, kdy mu moře omývá nohy a může tak mít pocit, že se dostal do soukromého ráje.

Školní jídelna v Praze angažovala kuchaře z pětihvězdičkového hotelu

Věda a školy

Cena tomu odpovídá, za večeři dáte přinejmenším tisíc dolarů bez daně, tedy více než 22 tisíc českých korun, a to se do toho nepočítá 20 procent za spropitné. Za to si pochutnáte na kaviáru, crème brûlée s mangem, kešu oříšcích, kokosu, ale i na kachně v kari omáčce s lanýži.

Zajímavý je především zážitek, kdy máte možnost stolovat na pláži obklopení jen šuměním moře a za světla pochodní rozestavěných okolo. Ale pokud vás zrovna neláká představa toho, že vám bude při jídle šplouchat na nohy teplá mořská voda, nabízí resort samozřejmě i možnost najíst se uvnitř v jídelní místnosti, odkud je na pláž krásný výhled.

Reklama

Výběr článků

Načítám