Hlavní obsah

Trapný zážitek z práce donutil muže k razantní změně postavy

Novinky, nčs

Dvaatřicetiletý Daniel Mann z anglického Halifaxu ještě minulý rok vážil přes 150 kilogramů. Když se však montér potrubí zasekl během práce v otvoru v podlaze, rozhodl se, že je na čase se svojí postavou něco udělat.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Mann zhubnul za rok 70 kilogramů.

Článek

Zní to jako vtipná historka. Během práce Mann musel dvacet minut volat o pomoc kolegů, kteří bezmocného tlouštíka objevili zaseknutého v podlaze mezi patry. Ačkoliv se všichni včetně Manna nejdříve pobavili, pro instalatéra to byl podle jeho slov rovněž trapný zážitek.

„Sice jsem se tomu taky smál, ale ve skutečnosti jsem se cítil trapně. Uvědomil jsem si, že s tím musím něco dělat,” přiznává Brit, jenž se dal společně se svojí manželkou do práce a začal dodržovat přísný režim stravy a cvičení.

Foto: Profimedia.cz

I přes smích se Mann cítil trapně.

„Nejdřív jsem z toho byl trochu rozpačitý, protože jsem měl předsudky, že tohle dělají spíš ženy, ale po prvních lekcích jsem věděl, že jsem udělal správné rozhodnutí,” říká Mann.

Pro srandu kolegům

Za rok se mu podařilo zhubnout 70 kilogramů a musel čelit mimo jiné pichlavým poznámkám svých kolegů. „Věděli, co jsem byl zvyklý jíst. Fastfoody a dvě večeře, to bylo moje. Takže mi moc nevěřili a dělali si srandu, že teď jím jídlo pro králíky,” svěřil se Mann, který přešel na vyváženou stravu plnou zeleniny.

Pizza a šest litrů limonády denně? Obézní mladík se za rok proměnil k nepoznání

Muži

Další motivací byla i slova jeho otce, který minulý rok zemřel na rakovinu. „Vždycky mi říkal, že s tím musím něco udělat. Snažil jsem se to dokázat i jemu. Naštěstí stihl ještě spatřit, že jsem se dal na správnou cestu,” dodává Mann. Nyní váží okolo osmdesáti kilogramů a podle svých slov ještě s progresem není u konce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám