Hlavní obsah

Toalety v obchodech s potravinami v Kentucky se mění v taneční kluby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední koncept rozjela síť obchodů s potravinami s názvem HOP Shop v americkém státě Kentucky. Zákazníci si kromě nákupu můžou rovněž zatancovat, a to na tamních toaletách. Tajemné tlačítko s nápisem „Nemačkejte toto tlačítko“ místnost promění v miniaturní taneční klub.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Stisknutím velkého červeného tlačítka se na toaletách aktivují barevná světla, disco koule a hudba.

Manažerka obchodu HOP Shop ve městě Walton Mary Mossová v rozhovoru pro televizní stanici WDKY-TV uvedla, že ačkoliv je na tlačítku nápis „Nemačkejte toto tlačítko“, ve skutečnosti by ho všichni zmáčknout měli. Zákazníky k tomu prý nabádá i cedule v obchodě s mrkajícím firemním maskotem, žábou Hopperem.

„Měla jsem tady šedesátiletou paní, která vyšla z toalety a řekla mi, že to byl nejlepší den jejího života,“ sdělila Mossová.

Patrně největší fanynkou je však dvacetiletá Alex, která oslavila své narozeniny tím, že své kamarády vzala do všech obchodů s disco toaletami. „Cítím se na těch toaletách dobře,“ svěřila se.

Řetězec obchodů se smíšeným zbožím se stal díky svým unikátním toaletám virálním na mnoha sociálních sítích. Spousta zvědavých návštěvníků jej podle manažerů jednotlivých poboček nyní navštěvuje jenom kvůli tomu, aby nevšední zážitek okusili.

První toaleta tohoto typu, za jejíž myšlenkou stojí viceprezident mateřské společnosti Valor Oil Damon Bail, vznikla v únoru loňského roku ve městě Verona. Poslední, v pořadí šestá, spatřila světlo světa letos v lednu v kentuckém Florence.

Díky nevšednímu parfému budete vonět jako penetrační sprej

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám