Hlavní obsah

Svým koníčkem si splnil životní sen

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiadvacetiletý Paul Wallace měl svůj sen a šel si za ním. Už před lety si půjčoval Ford Focus své matky a jezdil z britského Watfordu do Londýna natáčet sportovní a luxusní automobily. Toto hobby mu zůstalo a po několika letech mu díky jeho šikovnosti vydělalo na vlastní luxusní automobil. Teď si koupil ojeté Audi R8. A protože s jídlem roste chuť, pokukuje po ještě luxusnějším vozítku.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si natáčením videí o luxusních vozech vydělal na Audi R8

 
Článek

Paul Wallace má na svém kanálu Youtube nesoucím název Supercars of London už 55 000 lidí, kteří se nechají informovat o novinkách a čerstvě přidaných videích. Zejména tato skupinka nadšenců pomohla Wallaceovi dát dohromady už přes 65 miliónů zobrazení jeho videí. A vzhledem k tomu, že se portál při velkém počtu zobrazení dělí o zisk z reklamy s daným uživatelem, Wallace si mohl konečně koupit vlastní luxusní stroj.

Měsíční příjmy z návštěv videí mladému muži stačí k tomu, aby zvládal auto takříkajíc uživit. Přeci jen, ač šest let staré, stálo 50 tisíc liber (1,66 miliónu korun) a osmiválcový motor o objemu 4,2 litru také nějaké to palivo spotřebuje. Na druhou stranu se ale může pyšnit zrychlením z 0 na 100 km/h za 4,6 sekundy a maximální rychlostí kolem 300 km/h.

BEZ KOMENTÁŘE: Wallace natáčí luxusní automobily v ulicích LondýnaVideo: Supercars of London

„Je to neskutečně úžasný a silný pocit vlastnit audi. Je to splnění snu. Asi něco takového, jako kdyby se všechny mé Vánoce za svůj život vtělily do jedněch. Nemohu se dočkat, až budu světu ukazovat své zážitky z cestování v tomto automobilu. Zamyslím-li se nad tím, že tohle všechno začalo tím, že jsem natáčel superluxusní auta a teď jsem v pozici, že budou lidé natáčet i to mé, je to docela bizarní,” uvedl Wallace.

Paul stále bydlí u rodičů a v nejbližší době to neplánuje měnit. I nadále hodlá na své stránky přidávat nová videa. Aktuálně jeho portfoliu dominují agresivní řidiči vozů ferrari v městské dopravě, lamborghini zabavená policisty a nejrůznější pozlacené superautomobily prohánějící se těmi nejvíce nóbl čtvrtěmi Londýna. Jeho nejnavštěvovanějším videem s téměř 12 milióny kliky je záběr na kabriolet značky Lamborghini, jehož řidič jel Londýnem za průtrže mračen se staženou střechou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám