Hlavní obsah

Slovenský Santa z Kanady doručil vánoční dárky přes oceán

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovák Viktor žijící v kanadském Vancouveru nabídl Čechům a Slovákům žijícím v Kanadě, že doručí jejich dárky příbuzným. Protože letos o Vánocích je cestování i posílání dárků přes oceán obtížnější než po jiná léta, jeho nabídku se rozhodly využít desítky lidí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Viktor přiletěl na Vánoce za mámou, kterou neviděl už dva roky, a zároveň doručil dárky v Praze, Brně, Bratislavě, Komárně, Žilině i v Košicích. Osobně nezná nikoho z těch, kterým dárky doručil a nemohl nabídnout ani žádnou záruku.

Svoje zlaté prasátko mají i na Filipínách. Letos ho ale uvidí jen vyvolení

Muži

„Semlelo se to příliš rychle. Zárukou je dobrá vůle a ochota,“ cituje Viktora web tvnoviny.sk. Myšlenka vznikla tak, že ho kamarád požádal, aby doručil dárek jeho mámě. Viktora hned napadlo, že takových lidí bude určitě víc.

„Řekl jsem si, proč ne? Jsou přece Vánoce. Musíme si pomáhat. Dnes nám navíc chybí dobré skutky,“ říká slovenský Santa z Kanady. Jeho zavazadla vážila 60 kilogramů. Nevěděl si rady pouze s kolem, které chtěl někdo z Kanady darovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám