Hlavní obsah

Šampión v kickboxingu jezdí v pozlaceném ferrari

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdo prostě musí upoutat pozornost za každou cenu. Mistrovi světa v kickboxu v těžké váze Rijádu al-Azavímu tak například nestačilo ukázat se v ulicích Londýna ve svém luxusním ferrari - sporťák si navíc nechal potáhnout křiklavou vrstvou zlatého vinylu.

Zlaté Ferrari mistra v kickboxingu

 
Článek

Za samotný model 458 Spider dal 200 tisíc liber (v přepočtu 6,5 miliónu korun), pozlacení ho stálo už „jen“ čtyři tisíce liber (130 tisíc korun). Mašinku, která dokáže vyvinout závratnou rychlost až 320 kilometrů v hodině, pak jednoduše zaparkoval před posilovnou v obvodu Kensington, kde se pochopitelně stala středem zájmu kolemjdoucích.

Nikdo jej zatím neporazil

„Viděl jsem hodně krásných aut křižovat londýnské cesty, ale něco tak odvážného jako zlaté ferrari ještě ne,“ řekl listu The Daily Mail automobilový expert Tim Burton. „Pokud chceš způsobit pozdvižení, tohle je ten správný způsob,“ dodal.

Foto: repro Motorward

SPZ vozidla mluví sama za sebe...

Azaví začal boxovat ve třinácti, a než se přestěhoval do Británie, stal se šestkrát iráckým a dvakrát arabským mistrem. Titul mistra světa získal v roce 2008 a do této chvíle jej nikdo neporazil. Na svém kontě má 47 vítězství ze 47 zápasů, z toho 35 knokautů.

Stovku dosáhne za 3,5 sekundy
Ferrari 458 Spider je otevřenou verzí populárního modelu italské automobilky.
Dvoumístný sporťák jezdí na atmosférický osmiválec s objemem 4,5 litru.
Dokáže zrychlit na stovku za 3,5 sekundy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám