Hlavní obsah

Restaurace v Dublinu nabízí pizzu zdarma všem se jménem Joe Biden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnik Rascals Brewing Company ve čtvrti Inchicore v hlavním městě Irska zaujal nevšední nabídkou. Všem lidem, kteří se jmenují totožně jako nynější americký prezident Joe Biden, tento týden poskytuje pizzu zcela zdarma. Nabídka restaurace koresponduje s návštěvou Bidenovy návštěvy Irska, píše irský server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Marketingový manažer podniku Joe Donnelly ve středu připomněl, že kromě pizzy zdarma budou mít jmenovci amerického prezidenta do konce tohoto týdne rovněž nápoje za poloviční ceny. A neskrýval naději, že se zastaví i sám prezident USA.

„Řekli jsme si, že zkusíme zariskovat. Mohlo by tu být deset Joe Bidenů, ale i sto. Přivítáme ale všechny s otevřenou náručí. Samozřejmě bychom rádi uvítali i jeho (prezidenta USA),“ řekl Donelly irské rozhlasové stanici FM104.

„Za starých časů byste se podívali do telefonního seznamu a hned věděli. Ty už ale neexistují, takže těžko říct,“ směje se.

„Už jsme měli několik online žádostí od lidí, jejichž účty vypadaly jako podvodné. Budeme samozřejmě požadovat průkaz totožnosti s fotografií. Pas, řidičský průkaz, nebo rodný list,“ dodal.

Šéf Bílého domu přiletěl v úterý do hlavního města Severního Irska Belfastu při příležitosti 25. výročí podpisu Velkopáteční dohody. V rámci své čtyřdenní cesty se následující den přesunul právě do Irska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám