Hlavní obsah

Obtloustlý dvojník DiCapria během lockdownu přibral a jeho kariéra je v ohrožení

Už před několika lety internet zaplavily fotografie jistého Romana Burtseva, který se proslavil jako dvojník hollywoodského herce Leonarda DiCapria. Dnes 39letý Rus však bojuje s nadváhou, která poněkud komplikuje jeho plány. V zakulaceném obličeji se totiž podobnost pomalu vytrácí.

Foto: Profimedia.cz

Ruský dvojník amerického herce DiCapria.

Článek

Psal se rok 2016, kdy se fotografie Burtseva, kterak pózuje se skleničkou stejně jako americký herec ve filmu Velký Gatsby, dostaly na internet. Nápadnou podobnost už tehdy maličko kazil fakt, že ruský dvojník měl o pár kil navíc. Během lockdownu pak Burtsev přibral ještě víc a jeho kariéra se zdá být v ohrožení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Skutečný Leonardo DiCaprio se objevil 2. listopadu na summitu Cop26 v Glasgow.Video: Reuters

„Problémy začaly někdy v dubnu loňského roku, kdy se zavedla omezení kvůli pandemii. Lidé na mě zapomněli,“ povzdychl si Burtsev, jenž se objevil v několika televizních reklamách a vesele se fotil na ulici s fanoušky.

V plánu měl natáčet i další televizní spoty, jenomže firmy často od smlouvy odstoupily poté, co se ukázalo, že Burtsev se nedokáže zbavit nadváhy.

„Vyzkoušel jsem opravdu hodně metod, jak zhubnout. Teď jsem zrovna v procesu, do příštího roku chci dosáhnout svého cíle,“ uvedl muž, jenž v současné době žije ve dvoupokojovém bytě v Podolsku se svými rodiči a kočkami.

Foto: Profimedia.cz

Burtsev v roce 2016 ještě rozdával úsměvy.

Burtsev před pandemií docházel i na kurzy herectví, které mu údajně měly pomoct k nalezení životní lásky. Mezitím se začal pohybovat v oblasti kryptoměn, z práce však musel odejít. Vedení firmy mu totiž netolerovalo časté žádosti o uvolnění na focení a natáčení.

V současné době vydělává dvojník o sedm let staršího DiCapria asi 50 tisíc rublů měsíčně (15 tisíc korun), doufá ale, že by si v budoucnu mohl pořídit domek na Krymu, kam by se rád přestěhoval a žil spokojený rodinný život.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám