Hlavní obsah

Na Valentýna se počtrnácté oženil. Tahle je ta pravá, má jasno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svoji v pořadí již čtrnáctou ženu si minulou středu, tedy v Den svatého Valentýna, vzal devětašedesátiletý Thajec Sanan Songkon. Dle agentury AP, která zveřejnila záběry z obřadu, je přesvědčený, že nynější sňatek je jeho posledním.

Na Valentýna se po čtrnácté oženilVideo: AP

 
Článek

Songkon si vzal šestapadesátiletou Somneuk Sangkaewovou na svatého Valentýna v thajské provincii Krabi. „Vybral jsem si tento den, protože je 14. v měsíci a připadá na středu, což je den, kdy jsem se narodil,“ nechal se slyšet Thajec.

Navzdory tomu, že si prošel již třinácti manželstvími, neztrácí optimismus. „Vzal jsem si ji, protože jsem si jistý, že je mojí poslední láskou. Je to moje 14. manželka. Jsem však přesvědčený, že je to moje spřízněná duše, protože jsem s ní už 10 let. Snad se to manželstvím nepokazí,“ dodal senior.

Foto: AP

Thajec je přesvědčený, že nynější sňatek je jeho posledním

Čtrnáct manželek je dozajista vysoké číslo, ke světovému rekordu má však Songkon daleko. Prvenství v tomto ohledu drží podle Guinnessovy knihy rekordů Američan Glynn „Scotty“ Wolfe, který se oženil devětadvacetkrát. Naposledy mimo jiné s Lindou Essexovou, která je rekordmankou v ženské kategorii (23 manželství). Vztahu si však dlouho neužili, Wolfe zemřel 10 dní před jejich prvním výročím.

Sanan Songkon však nad ničím takovým nepřemýšlí. „Nechci tento světový rekord překonat. Teď jsem připraven se usadit,“ má jasno devětašedesátiletý Thajec, jenž se nechal se svou ženou oddat na skupinové svatbě, které jsou v Thajsku běžné. Kromě nich si tam své ano řeklo dalších deset zamilovaných párů.

Brit oslavil nevšedním způsobem konec 23letého manželství

Muži

Reklama

Výběr článků

Načítám