Hlavní obsah

Majitel kempu koupil v aukci ponorku z bondovky, teď slouží hostům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za 40 tisíc liber, tedy v přepočtu za více než 1,1 milionu korun, si Brit Stewart Dungey pořídil a zrekonstruoval ponorku, která si zahrála ve filmu s Jamesem Bondem. Po renovaci se v ní lidé mohou ubytovat.

BEZ KOMENTÁŘE: V Británii můžete přenocovat v ponorce z bondovky Jeden svět nestačíVideo: Caters News/@windmillcampersite, AP

 
Článek

Osmašedesátiletý Dungey vlastní na ostrově Wight dlouhé roky kemp. Aby nalákal další hosty, rozhodl se, že vytvoří skutečně jedinečný typ ubytování, a koupil v aukci ponorku z filmu Jeden svět nestačí (The World Is Not Enough). V něm si zahrál mimo jiné Pierce Brosnan jako James Bond.

V teple a luxusu. V Antarktidě se dá kempovat ve futuristických kopulích

Cestování

Po opravdu důkladné rekonstrukci nabízí ponorka HMS Bond spojená s dřevěnou chatkou dvojlůžko, které přijde vhod zejména milovníkům bondovek. Do útrob ponorky můžete nyní nahlédnout alespoň díky videu, které zveřejnila agentura AP.

Dungey přitom podobný kousek neudělal poprvé. V roce 2016 koupil na eBayi v přepočtu za 870 tisíc korun vyřazenou vojenskou helikoptéru, kterou rovněž předělal na netradiční ubytování.

Reklama

Výběr článků

Načítám