Hlavní obsah

Mají mít vůbec nejlepší podání zvuku na světě, vydrancují však váš účet

Novinky, jky

Kolik jste ochotni zaplatit za kvalitní sluchátka? Pravdou je, že takové podání vážné hudby se obvykle dramaticky liší na sluchátkách, které stojí pár stovek a na těch, které vás vyjdou na vyšší sumu. Co by vás ale mohlo přimět zaplatit za sluchátka 30 000 korun? Výrobce má za to, že se takoví nadšenci po světě najdou.

Foto: Astell & Kern

Nová sluchátka Ti8e

Článek

Nová sluchátka Ti8e od Astell & Kern budou oficiálně představena na berlínském veletrhu IFA 2015 už za několik dnů. Tyto luxusní pecky budou jako vůbec první na světě disponovat technologií Tesla značky Beyerdynamic. Tato technologie byla vytvořena kvůli tomu, aby mohlo být celé zvukové spektrum přenášeno pomocí technologie využívající kruhový magnet.

Výrobce tvrdí, že tato technologie umožňuje extrémně kvalitní přenos hlubokých basů i těch nejvyšších tónů. Tato technologie není v audiosvětě sice úplnou novinkou, ale ještě nikdy nebyla k dispozici v tak malém kusu techniky.

O ruční složení všech těchto sluchátek se postarají přímo ve firmě Beyerdynamic. Samozřejmostí bude kožené pouzdro a vyztužení kabelů kevlarovou příměsí. Aby sluchátka padla do uší opravdu každému, balení obsahuje i pět různě velkých silikonových špuntů do uší a čtyři pěnové.

Luxus však něco stojí. V tomto případě by to mělo být podle všeho 799 liber, tedy v přepočtu bez pár korun 30 000 Kč. Na evropských trzích by se měla tato sluchátka pro nejnáročnější audiofily objevit během října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám