Hlavní obsah

Londýnská hospoda pojmenovala pivo po princi Harrym, na poctu to ale nevypadá

Jména Harryho a Meghan v posledních dnech opět hýbou světovými médii, a to kvůli nové dokumentární sérii z dílny Netflixu. Na události zareagovala i hospoda v londýnské čtvrti Chiswick, která zákazníkům nově nabízí pivo s názvem Harry's Bitter. Nejedná se však o žádný silný speciál, nýbrž o slabší pivo s obsahem alkoholu 3,9 procenta.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry

Článek

Ať už to tak majitelé hospody mysleli, nebo ne, spisovatel a komentátor Rafe Heydel-Mankoo se na sociálních sítích vyjádřil k pivu nelichotivě. „Pivo je stejně slabé jako jeho jmenovec,“ zkritizoval pivo, ale zároveň pochválil hospodu za reakci na dokument, který se u veřejnosti setkal převážně s kritikou.

Další uživatelé vesměs souhlasí s tím, že se jedná o britský styl humoru, někdo dokonce navrhuje, aby se na pivo stavili William a Kate. Našli se pochopitelně i kritici, kteří název slabšího piva odsuzují.

„Co to má být? Malicherný výpad proti muži, který absolvoval misi v Afghánistánu, v dětství přišel o matku a byl nucen truchlit v přímém přenosu před stovkami milionů lidí, protože se to od něj očekávalo? Ubohost!“ zastává se Harryho jeden z komentujících a rozhodně nebyl sám.

První tři díly ostře sledovaného dokumentu o princi Harrym a vévodkyni Meghan, jenž sliboval některá třaskavá odhalení o královské rodině, byly zveřejněny minulý týden. Harry s Meghan se popisují jako ideální zamilovaný pár, který od počátku musel čelit tlaku bulvárních novinářů, z něhož byla překvapená především Meghan.

Brzy po odvysílání prvních tří epizod se ale ozvali kritici. Ukázalo se, že řada záběrů pochází z jiných událostí nebo vznikly v jiném kontextu. Některá tvrzení Harryho a Meghan nejsou pravdivá nebo si navzájem protiřečí.

Dokument o Harrym a Meghan: Záběry nesedí a některá tvrzení nejsou pravdivá

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám