Hlavní obsah

Kompletně potetovaný senior se stal ruskou celebritou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život plný barev si dopřává senior z ruského Jekatěrinburgu. Čtyřiasedmdesátiletý Vladimir Sedakov má na svém těle víc než šest desítek tetování a rozhodně neplánuje přestat. Jak sám říká, tetování mu dodává energii.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ruský potetovaný důchodce se stal místní celebritouVideo: Reuters

 
Článek

Sedakov nežije úplně typický život muže v pokročilém věku. Kromě velké záliby v tetování žije v domě s kozou Maruškou, natáčí videa s tanečními kreacemi a pro ty, kteří by ho snad chtěli nazvat „starým mužem”, má připraveno nějaké to peprné slůvko.

„Býval jsem slaboch, ale teď jsem se stal tak silným, až mě to samotného překvapuje,” vysvětlil agentuře Reuters muž, který si začal přezdívat Spartak. Za svůj život byl třikrát ženatý, ani jedno manželství nicméně nevydrželo, a tak si Sedakov hledá kromě jiného i další lásku.

Žena už si nikdy nesplete strany díky originálnímu řešení

Koktejl

Jeho kůže je pokryta více než šesti desítkami malůvek, které znázorňují nejrůznější mýtické postavy, démony a na svém těle ukrývá i odkazy na poetická díla. V Jekatěrinburgu jej můžete potkat ve výstředním oblečku na pravidelné procházce se svojí kozou, která velmi ráda jezdí i tramvají.

Na videích, které pravidelně natáčí a umisťuje na internet, nejde daleko pro nadávku, svým fanouškům zpívá a na míle daleko je vidět, že se rozhodně ještě necítí na zařazení do kategorie „starého železa”.

„Tetování mi dávají energii. Pomáhají mi bojovat proti nepříjemným pocitům v mém životě,” dodává Spartak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám