Hlavní obsah

Jste hokejový fanda? Přihlaste se do fotosoutěže a vyhrajte podepsaný dres českého nároďáku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dveře klepe hokejové mistrovství světa, které po devíti letech opět hostí Česká republika. V naší kotlině nemáme jen skvělé sportovce, ale i oddané fanoušky. Ukažte, že jsme opravdovým hokejovým národem, a zapojte se do soutěže o největšího hokejového fanouška. Stačí poslat fotku a můžete vyhrát podepsaný originální dres českého národního týmu.

Foto: Adobe Stock, Novinky

Fotosoutěž

Článek

Brány soutěže se otevírají 10. 5. a zůstanou otevřené až do 23. 5. 2024. Stačí se vyfotit při fandění českému nároďáku a vymyslet úderný popisek fotografie, který zaujme hlasující. Fantazii se meze nekladou, můžete fandit odkudkoliv. Největší hokejový fanda vyhraje podepsaný dres českého národního týmu, cen je ale mnohem více. Neváhejte a zapojte se!

Jak to funguje?

Soutěž má celkem dvě fáze. První z nich je fáze přihlašovací, po které vzápětí následuje fáze hlasování. Soutěžit a hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Seznam.cz. Každý soutěžní profil musí odpovídat pouze jednomu soutěžícímu.

1. kolo - Přihlašovací fáze

Do soutěže se můžete přihlásit od 10. 5. do 17. 5. 2024 (13:00). Po uplynutí této lhůty již nebude možné se do soutěže zapojit. Soutěžit lze pouze s jednou fotografií. Změnu soutěžní fotky je možné provést pouze při registraci, po přijetí profilu do soutěže již nelze snímek změnit.

2. kolo - Hlasovací fáze

Až v tento moment započíná možnost pro vytvořené snímky hlasovat. Tato fáze startuje hned po skončení přihlašování, tedy 17. 5. a trvá do 23. 5. 2024 (13:00). Vítězí fotka s největším počtem hlasů, v případě rovnosti hlasů rozhoduje čas přihlášení do soutěže, které se řídí heslem - kdo dřív přijde, ten dřív mele. V tomto případě tedy vyhrává fotka zaregistrovaná jako první.

Každý uživatel může udělit během jednoho dne hlas pouze jedné fotce hokejového fandy. Pokud máte ověřený účet přes MojeID nebo BankID, máte možnost dát i dva hlasy denně.

Co můžete vyhrát?

  • Výhra za 1. místo: podepsaný originální dres českého národního týmu
  • Výhra za 2. místo: podepsaná replika dresu českého národního týmu, podepsaný puk
  • Výhra za 3. místo: podepsaná hokejka vybraného hráče českého národního týmu, puk

Nenechte spát svého hokejového ducha, zapojte se do soutěže a ukažte svou podporu našim hokejistům na MS. Všem soutěžícím přejeme hodně štěstí v soutěži.

Pro více informací a prostudování pravidel a podmínek navštivte stránku soutěže.

V případě dalších dotazů či připomínek neváhejte kontaktovat pořadatele na soutez@novinky.cz.

Výběr článků

Načítám