Hlavní obsah

Indický silák zvedl dvě motorky, u toho na laně táhl náklaďák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devětatřicetiletý kulturista známý pouze jako Kannan pocházející z indického města Kanjákumárí ve státě Tamilnádu trénuje na soutěž s názvem Arnold Classic Europe & Fitness Sports Games ve španělském Madridu. Na videu od agentury AP předvedl úctyhodné výkony.

Indický silák táhne náklaďák a u toho nese dvě motorkyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Ind si na záběrech naložil na záda dvě motorky o váze 270 kilogramů a pomocí lana u toho za sebou několik metrů táhl nákladní automobil.

Výkon je dle jeho slov součástí tréninku na soutěž s názvem Arnold Classic Europe & Fitness Sports Games, která je zaměřena na zdravý životní styl, sport a fitness. Konat se bude od 13. do 15. října v hlavním španělském městě Madridu.

Foto: Newsflare, AP

Indický silák táhne náklaďák a u toho nese dvě motorky

Soutěžit v ní mezi sebou podle oficiálních stránek akce, kterou sponzoruje rakousko-americký sportovec, herec a politik Arnold Schwarzenegger, bude šest tisíc atletů z 80 zemí světa v celkem 40 různých sportovních disciplínách.

„Od dětství jsem se chtěl stát policistou a vynikat ve sportech. Namísto toho jsem získal titul Strong Man státu Tamilnádu a osmkrát titul Strong Man Indie,“ řekl Kannan s tím, že sílu nabral především díky plavbě v moři, řekách a nádržích.

Osm ukrajinských siláků pohnulo s nejtěžším letadlem světa

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám