Hlavní obsah

Hodnota nejdražších tenisek na světě? 95 miliónů korun

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká lifestylová firma Bicion spojila své síly s návrhářem Danem Gamachem, aby tak mohly vzniknout nejdražší tenisky na světě. Ty jsou oceňované na čtyři milióny amerických dolarů, tedy zhruba 95 miliónů korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V New Yorku představili nejdražší tenisky na světěVideo: AP

 
Článek

Zajímá vás, co by tak mohlo způsobit závratně vysokou cenu tenisek, které byly vytvořeny v březnu mimo jiné i pro stylovou oslavu nového čínského roku? Diamanty, diamanty a ještě nějaké diamanty navíc.

Stovky karátů diamantů vyráběných na zakázku, úchvatné safíry zasazené do 18karátového zlata a desítky hodin práce klenotníků - to je základní popis tenisek, které byste si na procházku nevzali.

Tenisky, které byly slavnostně představeny v New Yorku, upoutaly mimo jiné i tím, že cedulky nesoucí firemní značky byly vyrobené, jak jinak než ze zlata.

Než ale začneme diskutovat o zbytečnosti tohoto výrobku, hodilo by se dodat, že výtěžek z prodeje tenisek půjde na projekt Soles4Souls, tedy na organizaci bojující s chudobou právě distribucí bot a oblečení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám